Ai un prieten care-și caută job? Recomandă-l la Accenture și primești două invitații VIP la film

Dacă ai un prieten care-și caută job, ai putea să-i acorzi o mână de ajutor și, în timp ce faci asta, să fii premiat cu invitații VIP la film. Totul se poate face pe recomandunprieten.ro, o platformă lansată de Accenture care încurajează oamenii să-și recomande prietenii pentru ocuparea joburilor pe care le au disponibile în acest moment. Cine își recomandă un prieten eligibil posturilor disponibile, primește automat două invitații VIP la film, cu covor roșu, catering, canapele din care să vadă filmul și tot ce trebuie.

Mi se pare foarte tare ideea de a recompensa oamenii pentru că-și recomandă prietenii în căutare de job. E, din punctul meu de vedere, o situație în care câștigă toată lumea implicată: Accenture găsește oameni potriviți pentru joburile pe care le au disponibile, prietenul tău își găsește de lucru, iar tu te relaxezi la un film în stil VIP.

De menționat e faptul că filmul la care poți participa se schimbă lunar și de fiecare dată cei de la Accenture încearcă să îi trimită pe doritori la cel mai așteptat film al lunii. Spre exemplu, luna asta poți merge să vezi în stil VIP filmul Logan. Trebuie să fii atent doar la faptul că locurile sunt limitate. Spre exemplu, în timp ce scriu acest articol, mai sunt doar 28 de locuri disponibile la filmul din această lună.

Intră pe recomandunprieten.ro și ia-ți cele două invitații VIP la film. ??

Leave a Reply