Două jocuri noi pentru telefon cu care să-ți ocupi timpul

Nu mă joc foarte mult, dar vreau să am mereu câteva aplicații cu care să-mi pierd timpul în momentele moarte, așa că o dată pe lună caut jocuri noi pentru telefon pe care mi le instalez, chiar dacă de cele mai multe ori le șterg înainte să apuc să le joc așa cum trebuie. Astăzi mă gândeam să-ți recomand ultimele două jocuri pe care le-am instalat, că poate vrei să treacă timpul mai repede pe vremea asta mohorâtă.

1. Rio 2016 Olympic Games (download pentru iOS și Android) – ai șase sporturi olimpice pe care le joci online împotriva oamenilor de peste tot din lume. Eu l-am descoperit uitându-mă la aplicațiile care se află în topul descărcărilor din App Store. E fain că la fiecare sport ești deja în semifinale, iar tu trebuie să lupți pentru o medalie. Și de tine depinde ce culoare are (sau dacă reușești să câștigi ceva). Mie cel mai mult îmi place fotbalul dintre jocurile disponibile acolo, iar pe locul doi în topul preferințelor personale e tirul cu arcul.

jocuri noi pentru telefon - Rio 2016 Olympic Games

 

 

2. Primal Legends (download pentru iOS și Android) – e un joc lansat ieri, pe care l-am descoperit pe Adweek. E un fel de Candy Crush muult mai interactiv, pentru că în afara faptului că aranjezi niște lucruri de aceeași culoare în linie, ești într-o continuă bătălie cu diverși adversari, iar aranjarea pieselor de aceeași culoare îi ia din viață adversarului.

jocuri noi pentru telefon - primal legends

 

Dacă ai și alte recomandări de jocuri noi pentru telefon, te rog să le lași într-un comentariu. :D

Leave a Reply