Hai să contribuim la o idee faină: Kitul Biciclistei Urbane ?

Îmi plac oamenii care încearcă să-și transforme pasiunile într-un business și care își doresc să facă în fiecare zi doar activitățile pe care le desfășoară cu plăcere. Mi se pare că lucrurile bune vin de la oameni care le construiesc cu plăcere și dedicare, iar astăzi o să vorbim despre o astfel de poveste.

Corina Nițescu, o amică pasionată de mersul pe bicicletă, a deschis acum ceva timp un magazin online cu accesorii pentru bicicliste, numit Pink Zipper. Proiectul a pornit cu câteva accesorii destinate femeilor pasionate de pedalat, iar acum a evoluat într-un magazin online care vinde, pe lângă accesorii, obiecte de îmbrăcăminte atât frumoase, cât și utile, perfecte pentru biciclistele urbane.

Ca să poată porni acest magazin, are nevoie de puțin ajutor. Ajutorul poate fi oferit prin contribuția noastră la o campanie de crowdfunding în care Corina ne prezintă, pe scurt, Kitul Biciclistei Urbane și povestea din spatele acestuia. Îți las mai jos clipul de prezentare.

Acum te invit să intri pe pagina campaniei și să contribui cu cât poți tu. În funcție de suma cu care contribui, vei putea primi înaintea tuturor obiectele vestimentare prezentate în clip (care, între noi fie vorba, chiar sunt cool și utile). :D

Fie că o să contribui sau nu, te invit să dai acest articol mai departe, ca să ajutăm la finanțarea unui proiect care să vină în folosul comunității biciclistelor. ?

Leave a Reply