Mâine îmi fac apariția pe micile ecrane. Începe emisiunea Kooperativa 2.0 la TVH

Pe scurt, anunțul sună cam așa: mâine, 15 octombrie, de la ora 15:00, pe TV H, va fi prima ediție a emisiunii Kooperativa 2.0. Pentru cei care nu știu, TV H este o televiziune disponibilă tuturor, indiferent de furnizorul de cablu, deci sigur o s-o găsești printre programele tale din televizor.

Ce facem în emisiunea TV Kooperativa 2.0? Arătăm cam cum e viața de blogger, cu bune, cu rele, cu evenimente, cu informații multe, cu întâlniri, proiecte personale și multe altele. Emisiunea pe care o s-o vezi mâine a fost o provocare și un test pentru toți, așa că te rog să scuzi stângăciile, emoțiile sau erorile pe care le vei vedea. Sunt sigur că, ușor-ușor, vom trece peste ele și că vom deveni mai buni greșind și exersând continuu. Oricum, îți garantez că vei râde urmărind-o și că te vei relaxa. Aceste două lucruri au fost pe lista de obiective atunci când ne-am apucat de filmat și, zic eu, am reușit să le atingem.

Emisiunea Kooperativa 2.0 se dorește a fi o emisiune săptămânală și ne străduim să venim la fiecare ediție cu informații noi, cu subiecte interesante sau cu lucruri utile. Bineînțeles, recomandările și feedback-ul sunt binevenite. Așa că te rog, după ce te uiți la emisiune, să ne zici și nouă cum ți s-a părut sau ce-ai mai îmbunătăți la ea. Fiind o emisiune pornită din pasiunea noastră pentru blogging și online, cred cu tărie că cei care ne fac onoarea de a ne urmări online ne vor ajuta să facem în așa fel încât fiecare ediție să fie din ce în ce mai reușită.

Nu-ți zic mai multe. Ne vedem mâine, direct pe micile ecrane. :D

Poate te ajută: public săptămânal un clip util pe YouTube.
  1. Silviu Pal vineri, 14 octombrie 2016, 12:50
   • Cristian Florea vineri, 14 octombrie 2016, 13:46
  2. Natural vineri, 14 octombrie 2016, 12:54
   • Cristian Florea vineri, 14 octombrie 2016, 13:46
  3. Adrian Țugui vineri, 14 octombrie 2016, 14:39
   • Cristian Florea vineri, 14 octombrie 2016, 15:22

  Adaugă un comentariu