La BikeFest vedem trei biciclete nemaivăzute. Una dintre ele poate fi a ta

Anul trecut am auzit pentru prima dată de BikeFest. Am dat o fugă pe-acolo şi am plecat tare încântat. E o perioadă de două zile în care Parcul Izvor din Bucureşti se transformă într-o zonă dedicată bicicliştilor. Sunt tot felul de concursuri şi activităţi pentru biciclişti, standuri cu vânzare şi cumpărare de piese de bicicletă, ateliere în care-ţi poţi picta sau repara bicla şi un loc în care găseşti numai oameni pasionaţi de acelaşi lucru ca şi tine. Dacă te duci acolo fără să încerci să cunoşti cât mai mulţi biciclişti, înseamnă că ceva nu faci bine.

Anul acesta BikeFestul se anunţă mult mai interesant decât anul trecut. Spre exemplu, dacă eşti fată, te poţi înscrie la un concurs în urma căruia poţi apărea pe post de model într-un calendar cu bicicliste.

Apoi, aşa cum ziceam şi în titlu, la BikeFest se dezvăluie trei biciclete nemaivăzute. Dacă nu ştiai, îţi zic eu acum: NESCAFÉ 3in1 a început un concurs care are ca premii trei biciclete frumoase şi speciale, pe care le vor dezvălui la BikeFest. Au nişte nume tare caraghioase: Hashtag (pentru cei care folosesc bicicleta zilnic, prin tot oraşul), Le Jer (pentru cei care pedalează în weekend, în parc) şi tuPeux (bicicleta celor care vor să înveţe să meargă pe bicicletă). E şi-un clip de prezentare (dintr-o serie de trei) care arată cam aşa:

Am să revin şi cu celelalte două clipuri când vor apărea. Până una-alta, detalii despre cum poţi câştiga o bicicletă nemaivăzută găseşti aici, iar evenimentul de pe Facebook de la BikeFest e aici. Eu, bineînţeles, mi-aş dori-o pe Hashtag, atât pentru că are legătură cu bloggingul, cât şi pentru că-i destinată celor care se mişcă mult prin oraş.

Leave a Reply