Cred că nu-i greşit să spun c-o să scriu o pagină de istorie săptămâna viitoare

În decembrie anul trecut mergeam pentru prima oară să hoinăresc prin Piatra Neamţ. Mai fusesem în trecere pe-acolo, dar niciodată n-am stat să vizitez oraşul. Anul trecut am fost invitat la a doua ediţie de #priNeamt, un eveniment care avea să strângă din toată ţara câţiva bloggeri şi să le arate ce-i frumos în Piatra Neamţ şi aşa am reuşit şi partea cu hoinăreala.

Anul ăsta se repetă isprava, numai că nu vor mai fi doar bloggeri din ţară, ci şi câţiva din afară. Pe scurt, ne vom strânge vreo 60 de bloggeri, dintre care 7 din Republica Moldova şi 10 din Marea Britanie şi vom vizita, între 5 şi 11 septembrie, cam tot ce e de vizitat în judeţul Neamţ. Ziceam în titlu c-o să scriu o pagină de istorie pentru că acesta va fi cel mai mare eveniment de acest gen organizat vreodată în România şi mă bucur tare mult că pot face parte din el.

Vestea proastă e că de fiecare dată când o să public ceva pe Facebook săptămâna viitoare, o să dau impresia că vreau să-i fac cuiva în ciudă. Să ştii că nu-i aşa. :)))

A, iar dacă eşti prin Piatra Neamţ pe 5 septembrie, să ştii că se face un curs dedicat businessurilor din zona de travel (la care, bineînţeles, voi participa şi eu). Accesul este gratuit, dar trebuie să te înscrii pentru o invitaţie. Mai multe detalii sunt aici.

Iar mâine, înainte de plecare, ne strângem o mână mare de bloggeri ca să mergem la Instameet. Poate-ţi surâde ideea. :D

afis priNeamt 3

5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, Blue Air și Autoboca Rent-a-car.

3 Comments

  1. Adi 4 septembrie 2014
  2. vali crintea 4 septembrie 2014
    • Cristian Florea 7 septembrie 2014

Leave a Reply