Azi lansăm Canapeaua Artiștilor by Kooperativa 2.0

Ideea cu Canapeaua Artiștilor i-a aparținut lui Marius Matache, ca reacție la canapeaua noastră verde din sediul Kooperativa 2.0. :)) După ce a copt puțin ideea împreună cu Vlad (om de bază în Trupa Atelier), am invitat-o la noi pe Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, ca să lansăm proiectul alături de ea.

Ce este Canapeaua Artiștilor?

Aș spune că e o emisiune pe YouTube, dar cred că sună prea pompos. Pe scurt, am hotărât să invităm din când în când câte-un artist pe canapeaua noastră verde și, alături de nimeni altul decât Marius Matache, să cânte câteva piese și să schimbe câteva idei, dar la modul relaxat, așa cum facem noi toate lucrurile la Kooperativa 2.0.

Cum a ieșit episodul cu Cristina Bălan? Cam așa:

Dacă ți-a plăcut emisiunea noastră, ar fi fain să vii la primul concert al Cristinei de după câștigarea emisiunii Vocea României. Va avea loc pe 25 martie, la Hard Rock Cafe din București. Biletele se vând aici, cu prețuri între 35 și 50 de lei. Nu-s multe locuri, deci ar fi bine să te hotărăști repede. Cristina va veni și cu un band, deci concertul chiar va fi peste așteptări. ?

Iar dacă ai avut răbdare să urmărești clipul până la capăt, mi-ar plăcea să-mi spui cum ți se pare ideea, dar și ce păere ai despre această primă filmare. Feedback-ul tău ne ajută mult, pentru că vrem ca următoarele episoade să fie din ce în ce mai bune.

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Ciprian Lospa 29 Feb 2016, ora 23:02

    Intro-ul ala de 18 secunde mi se pare cam lung, in rest e foarte tare ideea. Ar trebui promovat canalul cat si videoclipurile, au un potential mare dupa parerea mea.

    • Cristian Florea 1 Mar 2016, ora 09:31

      Mulțumim pentru feedback!