S-a lansat primul portal din România cu joburi strict din nișa magazinelor online

Am primit ieri un mail de la Lavinia în care-mi spune că a lansat primul portal de joburi strict din nișa magazinelor online de la noi din țară, asta pentru că avem aproximativ 5000 de magazine online în România și era nevoie de un site care să strângă într-un loc toate joburile pe care le au ele disponibile.

Lavinia este una dintre primele bloggerițe pe care am avut ocazia să le cunosc. Se întâmpla undeva prin 2009, când mi-am făcut bagajul și am fugit de la Focșani până la Roman, la primul blogmeet din viața mea. De altfel, acel blogmeet m-a motivat să organizez și eu un blogmeet în Focșani și, ulterior, să-mi doresc să desfășor cât mai bine activitatea asta. Îmi place că încă ținem legătura și că amândoi am ajuns să lucrăm în industria asta.

Știind că se străduiește ca lucrurile în care se implică să iasă cât mai bine, te invit să arunci un ochi pe site, pe ecomjobs.ro și eventual să dai informația mai departe. Dar poți s-o faci nu numai pentru că-i implicată Lavinia în proiect, ci pentru că dacă nu e util pentru tine, sigur e util pentru cineva din lista ta de prieteni.

Și ai putea citi și un material în wall-street.ro pe tema asta. :D

 

Leave a Reply