Leave Gina alone

Aseară am fost la F64, unde echipa BlogINK a organizat o expoziţie de fotografii cu tatuaje din penitenciarul Jilava.

Practic, au dat o fugă până la Jilava acum câteva luni, iar pentru că au scos cele mai faine poze care se puteau face într-un penitenciar, au hotărât să organizeze o expoziţie cu ele. Interesant a fost că mulţi dintre cei tatuaţi aveau făcute nişte adevărate opere de artă, pe care fiecare dintre cei prezenţi la eveniment le-a apreciat cum a ştiut mai bine. Iar majoritatea tatuajelor aveau o poveste în spate, care însemna mult mai mult decât actul artistic în sine.

Atracţia serii a fost, totuşi, Gina, care n-avea cum să nu-ţi sară în ochi în momentul în care intrai în locul unde au fost expuse fotografiile, chiar dacă organizatorii au încercat s-o pună într-un colţ, să nu atragă atât de multă atenţie.

tatuaj gina

Revenind la ideea de tatuaje, multă lume le consideră nişte lucruri pe care doar puşcăriaşii şi le fac. Sau, dacă ai tatuaj şi nu eşti puşcăriaş, sigur nu te duce capul prea mult. Din punctul meu de vedere, mentalitatea asta este greşită. Nu ştiu cu ce te deranjează pe tine oamenii care au tatuaj şi, mai ales, nu ştiu cum ai ajuns tu la concluzia că dacă vezi pe cineva cu un tatuaj sigur pe ăla nu-l duce prea mult capul. E dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu corpul lui şi nu văd nimic greşit în a-ţi tatua ceva pe piele, dacă asta vrei. Gina, ce-i drept, nu-i prea frumoasă în poza de mai sus, dar dacă omului îi place, e dreptul lui s-o poarte pe braţ tot timpul.

Continuând cu tatuajele nereuşite, acest căţel este excepţional!

tatuaj catel

Şi ca să nu spuneţi că vă arat numai lucruri urâte, vă las cu aceste trei poze şi cu promisiunea că dacă o să daţi click aici, o să găsiţi toată seria de fotografii făcute în penitenciarul Jilava.

P.S.: Băieţii de la BlogINK promit ca următoarea expoziţie foto să fie cu femeile tatuate în penitenciar. Oare care va fi atracţia serii atunci? :))

P.P.S.: Nu pot să nu vă arat şi poza asta făcută de Mihai Baboi unei tipe care a venit la expoziţie.

Observaţi că Staropramen a fost sponsor, da?
Observaţi că Staropramen a fost sponsor, da?
Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Dana 10 Mai 2013, ora 16:50

  Saraca Gina….sau poate asa arata in realitate…. Am tatuaj, nu am fost privata de libertate niciodata si nu’s nici proasta(cred :)) ) Pe cand o expozitie cu blogeri tatuati? :D

  • Cristian Florea 10 Mai 2013, ora 19:27

   Dacă nu mă înşel, cei de la BlogINK au făcut o serie de fotografii cu bloggerii tatuaţi, dar îl rog pe Papen să-ţi răspundă, că el ştie mai bine.

  • Papen 10 Mai 2013, ora 21:49

   Ne-am gândit de la început la asta, însă ne-am oprit destul de repede la numărătoare. Dacă ne găsim între noi tatuații de prin online, ar fi interesant să vedem câți suntem și cât de tatuați. Rămâne doar să dăm sfoară în țară să vedem ce iese. :)

   PS: Cristi, mă bucur că ți-a plăcut! :)

   • Dana 11 Mai 2013, ora 00:43

    Super! Sa ma treci pe lista!! :D

 • Ariel Constantinof 10 Mai 2013, ora 17:01

  asa o cheama pe tipa aia? staropramen? strange name… but cool girl. &_&

 • George 10 Mai 2013, ora 17:43

  Gina…pun pariu ca era blonda si avea ochii albastri.

  • Cristian Florea 10 Mai 2013, ora 19:32

   Te cred pe cuvânt. :)) Am încredere în viziunea ta şi abilităţile de cititor de tatuaje.

 • Mihai Baboi 10 Mai 2013, ora 18:18

  Ce’nseamna sa declansezi pe subiectul potrivit… Uite-asa m-am ales cu un link de la tine. Thanks, dude. :)

 • Papa 15 Mai 2013, ora 12:35

  Am uitat să-ți spun! Tipa tatuată o poți vedea aici http://www.blogink.ro/bloginked-girls-lucy/ :D