Lecturi Urbane a ajuns şi în Focşani

Lecturi Urbane a ajuns şi în Focşani 1 | Cristian FloreaIeri, cu ajutorul Facebook-ului, am descoperit că există Lecturi Urbane Focşani. Prima impresie a fost ciudată. Dacă majoritatea se întreabă ce înseamnă Lecturi Urbane şi ce caută ele în oraşul nostru, eu eram tare curios să văd cine e în spatele proiectului.

Având în vedere că acum foarte mult timp (pe la începuturile LU) mi-a trecut prin cap ideea de a porni iniţiativa şi în Focşani, mare mi-a fost surprinderea să văd că cineva a făcut-o înaintea mea. Bravo lor, dacă eu n-am fost în stare. În plus, pasiunea pentru citit este infinit mai mare pentru ele decât pentru mine.

Cătălina şi Mihaela sunt două fete din liceul meu care, pasionate de citit, au dat drumul nebuniei. Au primit şi câteva donaţii de la Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu, Inspectoratul de Cultură Vrancea şi alţi câţiva, iar acum urmează să se strângă şi ceva voluntari.

Ce vă rog (pentru că dacă am început articolul sunt sigur că v-aţi gândit că vreau ceva de la voi) este să promovaţi puţin site-ul (aici vorbesc de blogosfera Vrancea) şi să fiţi prezenţi pe 21 noiembrie la Ceasul Rău (ora o vom stabili ulterior). Dacă puteţi dona şi cărţi, să ştiţi că nu vă oprim, iar dacă aveţi propuneri pentru îmbunătăţirea site-ului sau a organizării campaniei, din nou, nu vă stă nimeni în cale.

Aşadar, ce ziceţi, punem de-o lectură urbană în stil Vrâncenesc?

10 Comments

 1. Corutiu Tudor 12 noiembrie 2010
  • Cristian Florea 12 noiembrie 2010
   • Corutiu Tudor 15 noiembrie 2010
   • Cristian Florea 15 noiembrie 2010
 2. Alex Dima 12 noiembrie 2010
  • Cristian Florea 12 noiembrie 2010
 3. Gabriela 12 noiembrie 2010
  • Cristian Florea 12 noiembrie 2010
 4. eaglestreet 15 noiembrie 2010
  • Cristian Florea 16 noiembrie 2010

Leave a Reply