Let’s Fucking Do It, Romania

Titlul nu-mi aparţine, e vorbă auzită la Ştefan Murgeanu şi Adi Despot, dar îmi permit s-o împrumut, pentru că sună puţin mai grav şi mai motivant.

Astăzi (să fi trecut vreo 15 minute) m-am înscris şi eu în Let’s Do It, alături de cei (acum) 67488 de voluntari din toată ţara, adică voi fi unul dintre cei peste 1380 de voluntari din Vrancea. Sunt într-o echipa a liceului meu. Voiam să merg cu Direcţia pentru Tineret a Judeţului Vrancea, dar pentru că majoritatea posibililor voluntari se înscriseseră deja în unităţile lor de învăţământ, cei de la DJT au preferat să ne lase să mergem fiecare cu şcoala lui, decât să plecam 5 oameni să ecologizăm. Până la urmă contează ce facem nu cu cine facem, sau câţi suntem în echipă.

Pot să jur că in total, în România, vor ecologiza mai mult de 68000 de voluntari. Asta pentru că foarte mulţi susţin proiectul fără să se fi înscris pe site. Ei curăţă fără să apară într-o echipă. Asta e bine pe o parte (pentru că ajutăm cât mai mult ţara), dar rău pe de alta (pentru că nu se poate face o statistică exactă cu cei care s-au implicat în proiect). Aşadar, dacă vrei să ecologizezi, te rog să-ţi răpeşti cinci minute din ziua de astăzi şi să te înscrii pe site.

Voiam doar să vă anunţ că sunt printre cei care susţin proiectul şi că bine-ar fi să faceţi tot posibilul să vă înscrieţi şi voi. Nu vă obligă nimeni, dar vorbim despre o campanie care nu merită trecută cu vederea.

Aşadar, we will do it, Romania?

Tags:

3 Comments

  1. A.Dragos 24 septembrie 2010
    • Cristian Florea 24 septembrie 2010
  2. Beta - Gaming Arena 25 septembrie 2010

Leave a Reply