Life’s Good

Aşa cum spuneam şi aici, sunt unul dintre fericiţii posesori de LG Optimus One (s-ar putea să urmeze destul de multe posturi despre acest telefon şi despre Android de acum în colo. Sper să vă fie de folos).

A durat doar câteva săptămâni până să-mi dau eu seama cum functionează treaba cu Android-ul si cu versiunile acestuia, mai mult sau mai puţin oficiale.

Aşadar, telefonul meu a trecut prin cel puţin 4 sau 5 reinstalări de OS de când am învăţat eu cum stă treaba. Am încercat atât variante oficiale, cât şi versiuni home made, dezvoltate de nişte tipi cu foarte mult timp liber şi cu nişte cunoştinţe de invidiat în ceea ce priveşte Android-ul (apropo de asta, şi Ovi Sîrb lucrează la o versiune custom made a acestui minunat sistem de operare pentru telefoane. Sperăm să-l ofere spre download când îl simte destul de stabil).

Revenind, astăzi m-am întors la softul original al telefonului. E cel mai bugless din cele testate, iar cu un root îl pot optimiza după bunul plac.

Am ajuns, aşadar, să-mi fac update pentru telefonul meu cu minunatul LG Mobile Update, aplicaţie venită direct de la producătorul telefonului meu mobil.

De ce a meritat să citiţi toată introducerea asta de 200 de cuvinte?

Pentru că băieţii de la LG care au lucrat la progrămelul ăsta de updatare probabil sunt nişte programatori atât de buni, încât au uitat care-i treaba cu limba română. Să lăsăm imaginile să vorbească:
Actualizare soft LG

Life’s Good şi dacă nu ştii să scrii.

Lasă un comentariu

20 comentarii

 • ovi sirb 16 Mai 2011, ora 14:36

  ROM-ul meu custom e făcut, dar e pentru Wildfire – am rulat cu el vreo 4 luni, până am revenit la CM7.

 • ovi sirb 16 Mai 2011, ora 14:36

  Am uitat să scriu mai sus: mă bucur că găseşti Fandroid util şi îţi mulţumesc pentru link :)

  • Florea Cristian 16 Mai 2011, ora 15:45

   daca s-ar scrie mai des, ar fi minunat. dar aici inteleg ca nu e vina ta, ci a tuturor oamenilor care functioneaza pe android si nu-si fac putin timp sa bage un articol. se pot trimite si guest post-uri, dar e mai usor sa astepti ca cineva sa scrie, decat sa te chinui tu sa faci un articol.

 • MadMike 16 Mai 2011, ora 16:47

  :)) Romania e o tara unde se agata harta-n cui, deci, sa nu te mai mire traducerile… Si soft-urile cu care lucru la munca sunt traduse de-am**** intelegi, si nu exista versiune in LB. Engleza, dar ce sa faci.
  PS: Sa-l stapanesti sanatos si treci peste acest inconvenient si bucura-te de el.

  • Florea Cristian 17 Mai 2011, ora 06:24

   dar cu ce softuri lucrezi tu? ca m-ai facut curios.

   P.S.: Mersi mult!

   • MadMike 17 Mai 2011, ora 07:19

    La serviciu? Am pachetul Adobe (Cel mic, doar Photoshop, Dreamweaver si acel editor video, imi scapa). Toate sunt NUMAI in limba romana, si pana acum, nu am gasit de unde pot lua si Engleza. Si pot sa spun ca e tradus oribil.
    Alt soft ar fi soft-ul de supraveghere video, care, este tradus foarte prostesc, sau, chiar asa este facut poate, ca din ce stiu eu, e facut in romania soft-ul. O sa iti dau si denumirea dupa ora 17 dupa ce vin de la serviciu.

   • Florea Cristian 17 Mai 2011, ora 15:38

    editor video? Sony Vegas Pro?

    Cat despre softurile de la serviciu, de ce sunt in limba romana? Nu se cer cunostinte macar minime de lb engleza? In plus, tu daca ai invatat acasa sa le folosesti, sunt sigur ca n-ai invatat in romana

    later edit: Acum vad ca era vorba despre un editor video de la Adobe. After Effects?

   • MadMike 17 Mai 2011, ora 16:34

    Pentru ca „sefu” e destept si stie doar romana, si avem numai o licenta, pentru ca e foarte scump, si astfel, sunt nevoit sa lucrez pe un Pavillion DV6 la comun cu sefu, si trebuie sa suport aplicatiile in limba romana, inclusiv Windows-ul si office-ul, si ma dispera.
    PS: Pe laptopul personal lucrez in engleza normal.
    PS2: Aplicatia video se numeste Cyberlink power director.
    Deci, de asta sunt nevoit ca la munca sa suport lipsele altora sa spun asa.

   • Florea Cristian 17 Mai 2011, ora 16:45

    daca tot am intrat atat de mult in detalii, poti sa-mi spui ce lucrezi? editor la vreo revista, sau site online?

   • MadMike 17 Mai 2011, ora 16:53

    Ma descosi prea mult deja. Eu lucrez la o firma IT, specializata in Hardware, reparatii, asamblari PC-uri si Laptop-uri, Software, comercializare de software si mentenanta, instalare si configurare respectiv, mai nou, invatare in mare clientii cum sa lucreze cu soft-ul cumparat (Gen Office, asta e cel mai vandut) si mai nou SEO, cu care ma ocup numai eu, mai imi aduce sefu cate un proiect, din care imi revin 70%, si 30% e partea lu sefu pentru ca aduce clientul.

    Cam cu asta se ocupa firma la care lucrez, momentan, lucram doar cu institutiile de stat din cadrul judetului IL (Primarii, scoli, inspectoratele teritoriale de munca etc.).

    Deja ai aflat prea multe despre mine, si va trebui sa te omor :).

   • Florea Cristian 17 Mai 2011, ora 17:57

    ok. eram doar curios. acum am sa sterg informatia din creier si nu mai e nevoie sa ma omori :))

 • Albastru 16 Mai 2011, ora 20:42

  Deci, ai pierdut garantia, nu?

 • Ana 17 Mai 2011, ora 14:16

  Daca nu mi-as fi luat acum iphone, as fi considerat…

 • MadMike 17 Mai 2011, ora 16:37

  LaterEdit pentru Cristian: Da, pachetul small adobe are Photoshop, Dreamweaver si AfterEffects, dar nu folosim after effects, e prea complicat. Intr-adevar, face lucruri foarte destepte, dar nu avem nevoie de asa si nu are rost sa-mi bat capul cu asa ceva. Cyberlink power director e gen movie maker, bine mai complicat, dar relativ usor de folosit, de asta il folosim pe asta. Dar in romana, e oribil!

 • Florin 3 Aug 2011, ora 10:29

  am apasat din greseala pe imagine si a aparut lightbox-ul iar eu chiar am apasat „nu” :))))