Cum poți vedea o listă cu postările la care ai dat like pe Facebook, Twitter și Instagram

Folosim atât de des butonul de like pe rețelele sociale pe care le folosim, încât nu acordăm prea multă importanță acestei activități. Totuși, s-ar putea să vrei într-o zi să te uiți la istoricul like-urilor pe care le-ai dat, iar ca să știi exact unde găsești acel istoric, poți face acum un exercițiu. O să-ți explic, pe scurt, cum poți vedea o listă cu postările la care ai dat like pe Facebook, Twitter și Instagram.

Cum vezi postările la care ai dat like pe Facebook

1. În colțul din dreapta-sus al Facebook-ului îți apare un semn de întrebare. Lângă el, e o săgeată (ca în imaginea de mai jos). Click pe săgeată, apoi pe Activity Log.

lista cu postarile la care ai dat like pe Facebook 1

2. În panoul din stânga al paginii nou deschise, apasă pe butonul „Likes”, ca în fotografia de mai jos.

lista cu postarile la care ai dat like pe Facebook

 

E fain că din partea dreaptă poți alege să vezi la ce postări ai dat like în anii trecuți. :D

Cum vezi postările la care ai dat like pe Twitter

Twitter a introdus acum ceva timp posibilitatea de a adăuga o inimioară, ca un fel de love, anumitor tweet-uri. Dacă folosești funcția aceea frecvent, să știi că găsești o pagină cu toate like-urile pe care le-ai dat aici. Sau, dacă ți-e mai simplu, intră pe pagina contului tău de Twitter, apoi apasă pe Likes, în partea de sus a paginii.

lista cu postarile la care ai dat like pe Twitter

Cum vezi postările la care ai dat like pe Instagram

Pe Instagram poți vedea o listă cu postările la care ai dat like doar prin intermediul aplicației mobile. Adică pe instagram.com nu se poate obține această listă. Așadar:

1. Deschide aplicația Instagram și mergi pe pagina contului tău, dând click pe ultimul buton din colțul din dreapta-jos.

lista cu postarile la care ai dat like pe Instagram 1

2. Mergi la Opțiuni, apăsând pe rotița zimțată din colțul dreapta-sus, apoi la „Postări care ți-au plăcut”.

lista cu postarile la care ai dat like pe Instagram 2

Uitându-mă pe lista postărilor de Instagram la care am dat like, mi-am dat seama că dau like-uri pe Instagram atât de ușor, încât jumătate dintre pozele care apar pe lista aceea îmi sunt total necunoscute. Adică nici nu mai țineam minte că le-am văzut. :))

Vrei să primești în fiecare săptămână un e-mail cu noutățile din social media? Abonează-te la newsletter dând click aici.

Leave a Reply