LinkedIn introduce butoane de reacții la postări: Like, Celebrate, Love, Insightful, Curious

Deși pare că s-a întâmplat ieri, au trecut deja 3 ani de când a introdus Facebook posibilitatea de a interacționa cu postările și altfel decât cu un simplu Like. Experimentul a fost unul reușit, zic eu, pentru că deja unii dintre noi simt nevoia de a reacționa și cu altceva în afară de Like pe alte rețele sociale.

Ei bine, LinkedIn intră și el în jocul reacțiilor, activând și alte butoane de interacțiune pe lângă cel clasic de Like. Și cam așa vor arăta aceste reacții:

LinkedIn introduce butoane de reacții la postări: Like, Celebrate, Love, Insightful, Curious 1 | Cristian Florea

Funcția începe să apară deja pe conturile din întreaga lume. La noi în birou, Alex poate folosi reacțiile, dar ceilalți nu pot. LinkedIn zice că în decurs de câteva luni toți utilizatorii vor putea folosi noile reacții, dar eu cred că va dura mai puțin de-atât să apară în rândul majorității utilizatorilor.

Iar dacă vrei să citești anunțul oficial al celor de la LinkedIn pe tema asta, îl găsești aici. Dacă vrei să vezi care au fost pașii urmați de designeri pentru a ajunge la acele desene, sunt explicați aici.

Deocamdată nu știm dacă tipul de reacție influențează în vreun fel modul în care apare postarea în Feed, adică dacă postările cu mai multe Love-uri vor fi afișate mai multor oameni, comparativ cu postările care au mai multe reacții Curious (sau orice altfel de diferențiere de genul ăsta), dar vom vedea pe parcurs.

Ce pot să-ți spun sigur e că în momentul de față dacă cineva care are active reacțiile îți oferă o reacție diferită de Like, pe profilul tău va apărea ca fiind Like, dacă ție nu ți-au fost activate reacțiile încă.

Iar dacă nu ne-am conectat încă pe LinkedIn, pe mine mă găsești aici.

Leave a Reply