LinkedIn a făcut un top al celor mai citite articole de pe platformă din decembrie 2018

LinkedIn a anunțat topul celor mai citite articole din platforma lor în luna decembrie 2018. Este pentru prima dată când fac acest top și, sper eu, va apărea în fiecare lună de-acum încolo.

Topul de mai jos te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine care este genul de conținut pe care-l preferă majoritatea oamenilor prezentă pe LinkedIn. Totodată, este util și pentru a obține niște informații utile, confirmate deja de un număr foarte mare de oameni.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că tot ce se distribuie în cantități mari este bun. Avem ca exemplu în acest sens multe clipuri care au devenit virale în ultimii ani și cu care cei mai mulți dintre noi nu rezonau. Și nu numai asta. Poți arunca o privire și peste cele mai distribuite articole din online-ul românesc din ultima săptămână și-o să vezi că, cel mai probabil, nu rezonezi cu multe dintre cele de-acolo.

Cu toate astea, un top mondial are mai multe șanse să fie relevant pentru majoritate, comparativ cu un top național (care depinde de context, de vechimea site-urilor, specificul comunității strânse în jurul acelui site etc.).

Oricum, hai să vezi topul celor mai citite articole de pe LinkedIn în luna decembrie 2018. Sper să te inspire:

 1. Be the Spark By Diane Fennig
 2. 5 Books I Loved in 2018 By Bill Gates
 3. Your Most Important Assets Aren’t Your Clients; It’s Your Employees By Brigette Hyacinth
 4. Black Woman Named Deputy Director of NASA’s Johnson Space Center, Making History By Teddy Grant, Black Press USA
 5. Happy Employees Are More Productive. As Simple as That! Agree? By Oleg Vishnepolsky
 6. The World’s Most Successful People Don’t Actually Start Work at 4 a.m. They Wake and Work Whenever the (Heck) They Decide, By Jeff Haden, Inc.
 7. What I Learned at Work This Year By Bill Gates
 8. Warren Buffet Says You Should Hire People With These 3 Traits, but Only 1 Will Point to a Truly Successful Employee By Marcel Schwantes, Inc.
 9. When People Ask How You Are, Stop Saying ‘Busy’ By Robert Glazer
 10. Leading From Hurt Versus Leading From Heart By Brene Brown

Anunțul oficial al topului îl găsești aici.

2 Comments

 1. The Gadgetist 1 februarie 2019
  • Cristian Florea 2 februarie 2019

Leave a Reply