Cum i-am luat un interviu lui Mihai Leu

Sunt atât de tânăr încât de Mihai Leu știu doar din povestite. În ’97, când a devenit campion mondial, aveam doar 4 ani, așa că prea multe nu mai știu de-atunci. Iar în 2003, când a devenit campion național la raliuri, avem vreo 10 ani, deci nici de-atunci nu-mi amintesc mare lucru.

În schimb, am tot citit despre el pe internet, pentru că mi s-a părut interesantă povestea lui, fiind un sportiv care s-a retras din box fără să aibă nicio înfrângere și care s-a apucat la scurt timp de raliuri. Bine, nu s-a retras din box pentru că a vrut el, ci pentru că s-a accidentat și n-a ai putut continua, dar asta nu l-a determinat să renunțe de tot la viața sportivă, iar lucrul ăsta e de apreciat.

În excursia prin Hunedoara de weekendul trecut, am avut ocazia să-l cunosc pe Mihai, pentru că el e născut în Hunedoara, iar organizatorii au făcut în așa fel încât să-l cheme la un prânz cu noi. N-am avut timp să discutăm foarte multe, dar în puținele minute în care ne-am intersectat, l-am întrebat câte ceva despre activitatea lui sportivă, că mă măcina curiozitatea. A ieșit interviul de aici: http://hunedoara.sportlocal.ro/i-am-luat-un-interviu-lui-mihai-leu-despre-activitatea-sa-sportiva/

Dar și poza de mai jos. :))

cristian florea si Mihai Leu

Mi-a plăcut de el. E un om deschis și comunicativ. Deși a ajuns foarte sus în sporturile pe care le-a practicat, are timp și răbdare și pentru a discuta și a fi de treabă și cu noi, ceilalți. :D

Vizită în HD 2015 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Fermele Ado, Gourmetgift, AquaSaraHotel Sarmis Deva, Aeroclubul Deva şi este susţinut de Primăria Oraşului Simeria şi Primăria Oraşului Deva.

4 Comments

  1. Simona Moon 6 mai 2015
    • Cristian Florea 11 mai 2015
  2. Mihai 6 mai 2015
    • Cristian Florea 11 mai 2015

Leave a Reply