Ma apuc de review-uri

Da. Ati auzit bine. Ma apuc de facut review-uri la site-uri.
Nu sunt eu mare expert al webului nici guru al web designe-ului sau SEO-ului dar ma pricep cat de cat. Am deja cinci site-uri si cred ca daca am reusit sa le aduc la capat pe toate am inceput sa ma si pricep cat de cat.
M-am gandit sa-i ajut si pe altii, sa le spun parerea mea despre site-ul lor ca doar stiti cum e, inca un ochi aruncat peste site-ul tau nu strica niciodata.
Am sa fac o categorie care sa se numeasca Review-uri. Acolo vor fi articolele cu review-urile respective.
Probabil o sa spuneti „Cine se mai crede si asta de vrea sa-mi zica mie ce-am gresit la site?”. Am spus si repet NU sunt mare guru al webului dar poate ca rangul de Super Moderator pe Invatam.net si experienta pe care o am vis-a-vis de cele cinci site-uri ale mele spune ceva.
NU o sa ma apuc sa fac review-uri de nebun la site-urile pe care le gasesc pe internet. Fac numai la cererea cuiva(webmaster, vizitator sau utilizator al site-ului respectiv). Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail la grim.cris.93@gmail.com sau webmaster@floreacristian.ro si sa-mi spuneti ca vreti review pe blogul meu al site-ului vostru si-mi dati link-ul :)

P.S.: Aceasta poate fi si o metoda de promovare a site-ului pentru ca o sa pun cel putin un link dofollow spre site-ul respectiv.

Tags:

7 Comments

  1. Danniel 10 ianuarie 2009
  2. Cristian Florea 10 ianuarie 2009
  3. andrei 27 ianuarie 2009
  4. Petru 12 februarie 2012
    • Cristian Florea 12 februarie 2012
  5. Cristian 20 octombrie 2014
    • Cristian Florea 20 octombrie 2014

Leave a Reply