Mă mir cum de nu s-a gândit nimeni să facă oalacubunatati.ro până acum

Zilele trecute ne-am îndopat cu mâncare de la oalacubunatati.ro. Spun „ne-am îndopat”, pentru că ne-a plăcut atât de mult încât ne-am surprins ficaţii şi organismele cu calorii cât cuprinde. Nu-i vina lor că fac mâncare bună, e vina noastră că nu ne-am putut abţine.

Am avut lasagna, sarmale, ciorbă de văcă (sau ciorbiţă de vacă? ori ciorbiţă de văcuţă?) şi un kilogram din cel mai buni tiramisu pe care l-ai putea mânca vreodată. Cu aşa ceva în faţă, încearcă tu să mănânci doar o porţie care să nu fie de neam prost, te rog. Bine că la mine organismul arde tot ce primeşte, iar dacă mănânc 3 sarmale sau 27, pentru el e fix acelaşi lucru. :))

Întorcându-mă la titlu, poate te întrebi ce are oalacubunatati.ro în plus faţă de alte locuri de unde poţi comanda mâncare. În afară de faptul că ceea ce gătesc sunt nişte bunătăţi în adevăratul sens al cuvântului (pentru mine, cel puţin), a venit cu un lucru nou pe piaţă: porţii pentru o întreagă echipă.

Adică de-acolo comanzi o ciorbiţă (sau ciorbă?) de 2,4 kg, lasagna de 2 kg, 1 kg de tiramisu şi alte chestii măsurate nu în porţii, ci în mii de grame. E foarte util pentru birou, când sunteţi mai mulţi şi, ca să nu comandaţi 10 porţii de sarmale, mai bine luaţi 2 kilograme, #săfie! Mai e util şi dacă se anunţă musafiri iar tu nu ai apucat să găteşti mare lucru. Îi saturi c-o tavă de lasagna, fără discuţii.

Am lăsat pozele la urmă, ca să nu salivezi în timp ce citeşti. :))

4 Comments

  1. Natural 16 octombrie 2014
    • Cristian Florea 16 octombrie 2014
  2. cezar 20 octombrie 2014
    • Cristian Florea 21 octombrie 2014

Leave a Reply