Ai MacBook? Uite o idee de screensaver de la Google

Google+ face din când în când o selecție a celor mai bune fotografii încărcate pe platforma lor de către utilizatori, iar acea selecție e transformată, mai nou, într-un screensaver pentru MacBook. Practic, dacă vrei să ai pe MacBook un screensaver special, descarcă-l pe cel de la Google, care îți va afișa niște fotografii grozave cât timp ești departe de laptopul tău.

Din păcate, serviciul nu e disponibil și pentru cei care rulează pe Windows, ci doar pentru MacOS sau Chromecast. Fotografiile sunt alese de Google, dar nu scrie nicăieri care este exact procesul de selecție. Tot ce știm e scris aici, adică faptul că din când în când selectează câteva fotografii urcate pe Google+ și le afișează ca imagini de fundal sau screensavere în diferite aplicații dezvoltate de Google. Iar dacă nu vrei ca fotografiile pe care le urci tu pe Google+ să apară în selecție, trebuie doar să activezi setarea „Nu prezenta fotografiile mele afișate public în Google+ ca imagini de fundal în produsele și serviciile Google” de aici.

Eu nu folosesc screensaver pe MacBook pentru că încă nu i-am găsit utilitatea. Prefer să las MacBook-ul să intre în sleep mode atunci când nu-l folosesc, în loc să consume energie cu vreun screensaver. În schimb, dacă tu folosești screensavere, ar putea fi și cel de la Google+ o opțiune bună. :D

screensaver google

Tags:

Leave a Reply