Maramureş Pitoresc, vin!

Ştiu că toţi vrâncenii s-au gândit la sucul de struguri fermentat când au citit titlul, dar nu despre asta e vorba, ci despre o altă băutură pe care consumatorii o cunosc sub numele de bere, iar căreia chimiştii îi spun pe scurt: băutură slab alcoolică, nedistilată, obţinută prin fermentarea cu ajutorul drojdiei a unui must din malţ şi cereale nemalţificate, fierte cu hamei. Bineînţeles, noi nu suntem chimişti şi rămânem la noţiunea de bere.

romania pitoreasca - silvaSilva desfăşoară în această perioadă o campanie prin care doreşte să promoveze zonele pitoreşti ale României. Astfel, dacă îţi iei până pe 15 iunie o sticlă de Silva de 0.5L, un PET de 2L sau o doză 0.5L şi trimiţi codul de sub capac (sau de sub cheiţă, după caz) prin SMS la 1833 (sau îl introduci în câmpul special creat pe beresilva.ro), ai şansa de a câştiga o excursie în România Pitorească.

Eu am să merg într-un fel de recunoaştere a zonei din Maramureş în weekend-ul ce vine, pentru a fi sigur că excursia pe care ai putea-o câştiga tu merită atenţia (sigur merită, da’ io nu cred până nu văd). Astfel (cine ştie?) aş putea deveni consultant de Maramureş Pitoresc în campania Silva. Bine, nu o să fiu un specialist în stare să-ţi dea indicaţii în ceea ce priveşte Maramureşul, dar după plimbarea asta sunt sigur că-ţi pot da câteva indicaţii despre ceea ce e de vizitat pe-acolo.

Vreau neapărat să le gust ţuica de prune de 65 de grade despre care vorbeşte Gaben aici şi, bineînţeles, să gust o Silva cu un peisaj pitoresc în faţă, că poate de-aia nu mi-am descoperit încă talentul la pictură.

În rest, o să trimit constant pe Facebook, Twitter şi Instagram tot ce se întâmplă pe-acolo.

P.S.: Iar dacă tot ajung, o să particip (pentru a 3-a oară, sper să mă mai primească) la evenimentul de lansare al albumului lui Marius Matache.

2 Comments

  1. Radovicescu 9 iunie 2013
    • Cristian Florea 9 iunie 2013

Leave a Reply