Mare derby mare (cica)

Dupa cum multi dintre voi s-ar putea sa stiti ieri au jucat rapidistii si dinamovistii. Rapid vs Dinamo.

Pentru cei neinformati meciul s-a terminat cu 2-1 pentru rapidisti :)

Nu sunt eu mare microbist si probabil din acest motiv m-au secat multe persoane aseara.

La un moment dat am primit un mass de genu: „GOOOOOOOOOOOOOooLLLLLLLLLLL DINAMOOOOOOOOOOOOO” initial am zis: „Nu-i nimic. Se bucura si el”. 5 secunde mai tarziu acelasi mass de inca 10 ori :-L desi eram putin stresat am ramas la aceeasi chestie: „Se bucura si ei”.

5 minute mai tarziu iar: „1–-1 gooooooooooooooollllllllll rapid ce ma bucur HAI STEAUA AAAA!!!!!!!!!!!!!!!”(de la aceeasi persoana)…ce sa zic: „E stelist baiatul. Bravo lui!”…dupa alte 5 secunde…de inca 10 ori acelasi mass (sau ma rog…asemanator. Toti isi aratau durerea sau fericirea pentru faptul ca a dat Rapid gol).

Dupa alte cateva minute iar: „**** dinamoo 2-1 pt rapid”. Dupa cum unii dintre voi cred ca ati prins smecheria si stiti, iar primesc dupa cateva secunde massuri de acest gen.

Eu inebuneam in fata PC-ului. Voiam sa schimb o vorba cu cineva si nu puteam de massurile lor X(

2 minute mai tarziu: „lol ce arbitru prost nui da rosu lu ropotam doamneee ce prost” pur si simplu nu mai suportam…imi venea sa sparg monitorul.

Atunci am zis: „O sa le dau un mass…si care imi mai zice ceva despre meci ii dau ignore”

Yap..a fost un mass in care imi descarcam nervii si spuneam ca daca vreau sa aflu noutati din meci ma pot uita la el ca si la mine acasa s-a inventat televizorul plus ca s-a inventat internetul si ma pot folosi de el.

Norocul meu(de fapt mai mult norocul lor) a fost faptul ca s-a terminat meciul si n-am mai primit niciun mass dupa chestia asta.

Totusi…oamenii astia n-au ce face? Ori te uiti la meci ori stai pe mess. Sau daca esti mai tare si le faci pe amandoua macar nu ne impartasi si noua ce se intampla la meci. Daca vrem sa stim te intrebam nu-ti face griji. Sau ne uitam si noi.

Din pacate n-ai cu cine. Meciurile or sa ramana meciuri, cocalarii vor fi tot cocalari iar fanii mass-urilor stupide vor ramane tot stupizi 8-|

2 Comments

  1. Andrei 5 noiembrie 2009
    • Cristian Florea 5 noiembrie 2009

Leave a Reply