Membrii FTW.ro îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela

Stiţi anunţurile alea de pe la Hoteluri şi Pub-uri? Alea care spun că firma îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela? Cam aşa se întâmplă şi cu FTW.ro, numai că la noi membrii sunt cei care fac selecţia, iar adminii şi moderatorii doar acţionează dacă este cazul.

În plus, cei respinşi nu sunt clienţii, ci articolele lor. Adică ne poţi fi client, că nu te dă nimeni afară din unitate, dar nu-ţi dăm voie să foloseşti serviciile noastre în totalitate, până nu vii cu ceva care să ne convingă c-o meriţi. E dur, ştiu, dar ca simplu membru, mie îmi convine, vorbesc serios.

Dacă un articol îmi este şters, sau are -22 de voturi, n-am de ce să mă supăr nici pe moderatori, nici pe administratori, nici pe sistemul de voting, pentru că nimeni nu dă vot cu minus doar pentru că am poza urâtă la avatar. Un vot vine pe merit. Primesc ceea ce merit. Dacă merit minus, asta primesc. Dacă nu merit nimic, fix cu asta mă aleg, adică rămân cu votul meu şi-atât.

Probabil încă te mai întrebi de ce ar trebui să aibă X un articol pe prima pagină, iar eu să nu am. Pentru că articolul lui X merită prima pagină, iar al meu e doar un videoclip, sau, cel mult, un text. Pe cât de scurt, pe atât de greşit din punct de vedere gramatical. Sau poate nu este decât o opinie neargumentată, nelalocul ei, sau care, în esenţă, nu aduce nimic nou.

Un articol bun nu va primi niciodată voturi descurajatoare, iar un text muncit nu este neapărat şi unul bun. Degeaba scrii 1000 de cuvinte, cu documentaţie de pe juma’ de internet, dacă informaţia pe care mi-o oferi nu-mi inspiră nimic.

Încercaţi să nu mai daţi vina pe alţii şi să munciţi la textele voastre. Dacă ftw.ro este atât de rău pe cât spuneţi voi, de ce sunt şi persoane care se bucură şi se folosesc de serviciile lui?

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • A.Dragos 21 Apr 2010, ora 07:14

  De comentat multi comenteaza ca nu e asa ca nu e altfel, etc. dar toti il folosesc in continuu fara nicio problema.
  .-= Ultimul articol al lui A.Dragos – Handball : HC Odorhei – UCM Reşiţa (33-30) =-.

 • B 21 Apr 2010, ora 12:16

  Cand am citit titlul eram „inca unul…”. A picat, insa, nesperat de bine.

  Dau o bere. Ca m-a facut sa ma simt bine.

 • Tzukune 21 Apr 2010, ora 17:08

  S-or fi bucurand unele persona e de el. Nu asta e problema. Am avut si eu un articol in care am vorbit despre ftw si spuneam ca nu-mi place pentru ca nu-ti vin prea multi vizitatori de acolo. Cati romani stiu de ftw si cati cauta articole exact acolo. Tot bloggeri stiu de ftw si tot ei isi dau note intre ei.

  Mie mi se pare inutil. Google e la putere. De google stie tot omul si de pe google vin unii, altii de pe mess, altii de pe alte bloguri, altii de pe twitter.
  .-= Ultimul articol al lui Tzukune – De ce nu-mi plac uniformele =-.

  • Florea Cristian 21 Apr 2010, ora 18:41

   @Tzukune, da, dar uite, tu adaugi un articol pe ftw. el ajunge pe prima pagina. eu il citesc si-mi place.

   pentru ca m-a impresionat, continui sa iti urmaresc articolele. devin cititor fidel si pentru ca imi placi, te bag in blogroll.

   asa, toti astia de pe mess si de pe google care vin la mine, au sanse sa ajunga si la tine, nu? totul de ftw :D

   • Tzukune 21 Apr 2010, ora 19:52

    @Florea Cristian, Da, tu. Dar nu toti fac la fel. Eu nici macar nu intru pe ftw si chiar daca as baga articole, n-as intra decat atunci cand adaug articole. Poate pentru ca n-am timp. Si sunt multi ca mine.

    Putini ca tine.
    .-= Ultimul articol al lui Tzukune – De ce nu-mi plac uniformele =-.

 • Alexander 22 Apr 2010, ora 16:46

  @A.Dragos – exista destui nemultumiti si fara foc nu iese din senin fum.
  @grim – sincer sincer iti spun ca nu pot sa iti dau dreptate. Poate daca nu era vorba de FTW. Daca nu s-ar comporta ca la eurovision dandu-si credit pe de aiurea, as mai zice. Stai linistit, sunt si exceptii, dar nu-mi spune mie cum au fost sterse articole de catre admini pentru ca erau tendentioase pentru ei sau alti membri, si atunci se cam duce libertatea de exprimare pe acolo.