Membrii FTW.ro îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela

Stiţi anunţurile alea de pe la Hoteluri şi Pub-uri? Alea care spun că firma îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela? Cam aşa se întâmplă şi cu FTW.ro, numai că la noi membrii sunt cei care fac selecţia, iar adminii şi moderatorii doar acţionează dacă este cazul.

În plus, cei respinşi nu sunt clienţii, ci articolele lor. Adică ne poţi fi client, că nu te dă nimeni afară din unitate, dar nu-ţi dăm voie să foloseşti serviciile noastre în totalitate, până nu vii cu ceva care să ne convingă c-o meriţi. E dur, ştiu, dar ca simplu membru, mie îmi convine, vorbesc serios.

Dacă un articol îmi este şters, sau are -22 de voturi, n-am de ce să mă supăr nici pe moderatori, nici pe administratori, nici pe sistemul de voting, pentru că nimeni nu dă vot cu minus doar pentru că am poza urâtă la avatar. Un vot vine pe merit. Primesc ceea ce merit. Dacă merit minus, asta primesc. Dacă nu merit nimic, fix cu asta mă aleg, adică rămân cu votul meu şi-atât.

Probabil încă te mai întrebi de ce ar trebui să aibă X un articol pe prima pagină, iar eu să nu am. Pentru că articolul lui X merită prima pagină, iar al meu e doar un videoclip, sau, cel mult, un text. Pe cât de scurt, pe atât de greşit din punct de vedere gramatical. Sau poate nu este decât o opinie neargumentată, nelalocul ei, sau care, în esenţă, nu aduce nimic nou.

Un articol bun nu va primi niciodată voturi descurajatoare, iar un text muncit nu este neapărat şi unul bun. Degeaba scrii 1000 de cuvinte, cu documentaţie de pe juma’ de internet, dacă informaţia pe care mi-o oferi nu-mi inspiră nimic.

Încercaţi să nu mai daţi vina pe alţii şi să munciţi la textele voastre. Dacă ftw.ro este atât de rău pe cât spuneţi voi, de ce sunt şi persoane care se bucură şi se folosesc de serviciile lui?

6 Comments

  1. A.Dragos 21 aprilie 2010
  2. B 21 aprilie 2010
  3. Tzukune 21 aprilie 2010
    • Cristian Florea 21 aprilie 2010
      • Tzukune 21 aprilie 2010
  4. Alexander 22 aprilie 2010

Leave a Reply