Încă două zile de înscrieri ale aplicațiilor la Mobifest – Mobile Awards

Dacă ești pasionat de industria mobile, probabil ai auzit deja de Mobifest și, cel mai probabil te-ai înscris deja la conferință. Totuși, Mobifestul mai cuprinde o secțiune interesantă: cea în care premiază cele mai bune proiecte mobile realizate în România în ultimul an.

Practic, dacă ai făcut o aplicație pentru mobil sau ai contribuit la un proiect care a avut și componentă mobile, mai ai timp doar două zile ca să-l înscrii la Mobile Awards. Înscrierile se fac aici. Tot acolo o să vezi și cine îți jurizează aplicația, care sunt criteriile de care se va ține cont la jurizare, dar și când o să afli dacă te numeri printre câștigători sau nu.

Iar dacă nu ai nicio aplicație de înscris, poate ne vedem la conferințe, unde vom afla care sunt ultimele tendințe în domeniu. Mobifest este un eveniment aflat la a 9-a ediție și în acest an are loc între 14 și 15 aprilie, la Hotel Ramada, București.

Suntem in plina Revolutie Mobila! Creste interesul romanilor pentru smartphones, cresc ocaziile de a folosi telefoanele inteligente. Se estimeaza ca in 2016, penetrarea smartphones va fi de 60% din totalul terminalelor de pe piata noastra. Mai mult, 80% dintre romanii prezenti pe Facebook acceseaza reteaua de pe un dispozitiv mobil. Intre utilizatorii de smartphones, 72% cauta informatii, iar 35% distribuie clipuri pe mobil.

Oamenii de marketing au acum la dispozitie cel mai bun eveniment in care isi pot actualiza informatiile si tehnicile de promovare. Mobifest este un adevarat forum de mobile marketing si aduce in prim plan EFICIENTA si CREATIVITATEA. Participantii vor afla informatii utile si solutii concrete de tintire a consumatorului in mediul mobil.

mobifest 2016

Leave a Reply