Video: Cu motocicleta la metrou, pe Magistrala 4 (în construcție)

Francezul Julien Dupont este unul dintre cei mai cunoscuți motocicliști de trial freestyle. Are un proiect numit „Ride the World”, prin intermediul căruia caută locuri non-conformiste în care să facă trucuri cu motocicleta. Până acum, a ajuns la un număr de 60 de astfel de locuri, printre care se numără și Castelul Bran sau, mai nou, Magistrala 4 (în construcție) a metroului din București. Hai să vezi cum arată clipul făcut la metrou:

Iar dacă îți plac detaliile extra, să știi că intrarea în stația de metrou a fost făcută pe șapa scărilor rulante, iar acea săritură în gol de la jumătatea clipului are 8 metri lungime (fiind o săritură destul de complicată, având în vedere că nu avea foarte mult loc pentru a-și lua avânt). Tunelul circular de la finalul clipului are 2,1 km lungime, iar cercul are un diametru de 6 metri. Acolo vor fi montate șinele de metrou, la un moment dat. :D

Dacă vrei să vezi cum a ieșit filmarea de la Castelul Bran, o las mai jos:

Bineînțeles, în spatele proiectului stau cei de la Red Bull, care ne-au obișnuit deja cu clipurile și asocierile care te lasă cu gura căscată.

Poate te ajută: public săptămânal un clip util pe YouTube.
Tags:
    1. Silviu Pal miercuri, 4 ianuarie 2017, 22:54
      • Cristian Florea joi, 5 ianuarie 2017, 15:17

    Adaugă un comentariu