Na ca e duminica

Da … deobicei in unele duminici cand este plictiseala, afara ploua, ninge sau nimeni nu vrea sa iasa din casa scriu scurte.
De cele mai multe ori duminica este o zi in care iti dai seama ca ziua de luni iti sufla in ceafa si nu atat ziua de luni cat prima zi de scoala din noua saptamana. Te gandesti ca ai ore nasoale, teme, ai de invatat, stai cu frica sa nu te asculte la nu stiu ce, etc.
Duminica mi se pare cea mai proasta zi ever de la inceputul scolii incoace. In vacanta ajungi sa nu mai tii cont de zilele saptamanii si sa te bucuri de toate ca si cum ar fi aceeasi. Aici, vineri seara daca mai esti in stare de ceva te distrezi, sambata este zi de relax, iar duminica iti dai seama ca s-a terminat week-endul si ca trebuie sa incepi sa te pregatesti pentru scoala (chiar daca de cele mai multe ori n-o faci).

Ok .. sa trecem la scurte:

– observ ca tot mai multi bloggeri mi-au „imprumutat” ideea cu scurtele de dumnica … si pot sa spun ca ma bucura cat de cat (nu dau nume)
– nu stiu care-i faza ca PC-ul meu a cam luat-o razna … in fiecare zi la ora 11:30 se deschide CD-ROM-ul singur. Fara sa se updadeze vre-un program, sa intru eu in nu stiu ce aplicatie sau fara sa fi instalat ceva recent. Pur si simplu se deschide. Varianta virusilor cred ca este exclusa din moment ce antivirusul meu lucreaza cat asteptarile mele. Pana nu incepe sa se deschida din 5 in 5 minute il las asa :))

– tocmai mi-am luat NFS Undercover pt mobil si vi-l recomand cu cea mai mare caldura. E chiar interesant si destul de dragut. Pentru download: click (daca nu va descurcati lasati comment)
– acest template (asta cu Craciunul) nu cred ca o sa mai dureze mult. Nu cred ca-l va prinde Mos Craciun pe blogul meu pentru ca a inceput sa ma cam enerveze. Daca incerc sa pun un emoticon intr-un articol mi-l afiseaza deabia pe randul urmator si strica toata asezarea in pagina. Ori imi pierd 30 min sa caut buba, ori termin noul design si faceti cunostinta cu el cu cateva saptamani inainte.

Acum de prin blogsfera:

– Pe TheBes7 il dezamageste GTop (nu cred ca e singurul)
– Andrei are si el scurtele lui
– Ceostoy ne da conturi de trackere (tocmai am prins si eu unul)
– Ionutz aproape ca a renuntat la blogging.
– Necunoscut tocmai mi-a preluat leapsa spunandu-ne ce ii mananca lui timpul.
– Gudrulea ne spune unde este ursul
– Mihai, ne arata si el ceea ce-i ocupa timpul
Carmen ne vorbeste despre haine
Flore primeste mailuri cu ingerasi pazitori beton

11 Comments

 1. TheBes7 7 decembrie 2008
 2. Cristian Florea 7 decembrie 2008
 3. Alexander 7 decembrie 2008
 4. Necunoscut 7 decembrie 2008
 5. Cristian Florea 7 decembrie 2008
 6. Invo4u 7 decembrie 2008
 7. redandblue 7 decembrie 2008
 8. Blog-Dan 7 decembrie 2008
 9. TheBes7 7 decembrie 2008
 10. Cristian Florea 7 decembrie 2008
 11. Plante medicinale - astm bronsic 19 aprilie 2009

Leave a Reply