Ne aşezăm în scaunul lui 2011 şi notăm

Gabriela Deleanu mi-a trimis o leapşă acum vreo două zile, pe care am tot zis c-o scriu, dar pentru că abia acum am reuşit să mă ating de taste ca lumea, apare cu întârziere, dar nu se supără nimeni.

Trebuie să scriu 3 lucruri pe care mi le doresc de la floreacristian.ro, începând cu constanţa (nu, nu Constanţa. Numai la vară vă gândiţi), continuând cu traficul (adică vizitatorii, nu trafic de muştar sau seminţe) şi terminând cu lucrul pe care încearcă toată lumea să pună accent, conţinutul.

Ţineţi minte că v-am spus aici că va veni o vreme în care vă voi spune ce-mi doresc eu de la floreacristian.ro în 2011? Uite că 11.1.11 este ziua perfectă, iar voi ştiu că aţi aşteptat ziua asta ca pe pâinea caldă.

Aşadar, în 2011 vreau să scriu mai mult de 30-33 de articole pe lună, asta înseamnă că trebuie mai mult de un articol pe zi din când în când şi fără chiul, adică fără zile în care nu scriu nimic. O să fie greu la început, dar voi face tot posibilul să fie bine. Dacă va fi o zi fără articol, promit că voi recupera până la sfârşitul lunii.

Traficul a crescut zilele astea datorită lui Eminescu (că am ajuns primul pe Google Images pentru cuvintele „Mihai Eminescu” şi „Eminescu”). Aş vrea să rămână măcar atât pe tot parcursul anului, sau să ajung în acest an la numărul de vizitatori de acum, dar fără ajutorul lui Eminescu.

Conţinutul trebuie îmbunătăţit. Trebuie să citesc mai mult, să învăţ să argumentez mai bine o idee, să învăţ s-o expun astfel încât să capteze un număr mai mare de vizitatori şi să reuşesc să mă joc cu frazele şi cuvintele mult mai bine decât am făcut-o până acum. Practic, vreau să evoluez şi sper să-mi iasă.

Leapşa mă obligă s-o mai trimit la 3 persoane. DrCriss sunt sigur că n-a mai primit nimic de la mine, iar lui kNox şi Ioanei parcă le simt cheful de a scrie ce vor de la 2011.

Tags:

6 Comments

  1. DrCriss 11 ianuarie 2011
    • Cristian Florea 11 ianuarie 2011
  2. George Jipa 11 ianuarie 2011
    • Cristian Florea 11 ianuarie 2011
  3. anana 12 ianuarie 2011
    • Cristian Florea 12 ianuarie 2011

Leave a Reply