Ne vedem duminică la Tecuci, da?

Caravana Auto TecuciProbabil aţi observat în sidebarul meu maşinuţa pe care o vedeţi şi acum în stânga textului pe care-l citiţi.

Ideea e simplă: Dan Ştefan, prin Sima Beyer, organizează un eveniment auto la Tecuci despre care puteţi citi mai multe aici.

O parte dintre bloggerii vrânceni mergem în Parcul Central Pazvante în primul rând ca să-l susţinem pe Dan (nu că ar avea nevoie) şi în al doilea şi al treilea rând ca să ne mai mişcăm şi noi degetele de pe tastatură, pe volanul unor maşini.

Aşadar, dacă aveţi chef să ne cunoaştem, sau să ne revedem, vă aşteptăm Duminică, 14 august 2011, la Caravana Auto din Tecuci.

Numerele mele de telefon le găsiţi la pagina de Contact (asta ca să nu ne plimbăm unul pe lângă altul fără să ne salutăm măcar), iar cu voia bună venim noi de la Focşani.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Dan Stefan 12 Aug 2011, ora 13:32

  Va recomand sa vizitati Parcul Central Pazvante din Tecuci, este superb!
  De asemenea va asteptam cu drag la Caravana auto pe care o organizam in acest week-end! ;)

  • Florea Cristian 12 Aug 2011, ora 13:33

   Daca ajungem acolo, sigur o sa-l vizitam. Am anuntat-o si pe Gabriela Deleanu sa ni se alature, ca ea este din Tecuci. O sa ne faca o prezentare a parcului daca e nevoie :D

 • Adi25 15 Aug 2011, ora 21:05

  Eu din pacate sunt la Timisoara,maine dimineata Marti sunt la servici…:( am un chef nebun de trezire la 5:35 de dimineata,cu alarma pregatita.Astazi,fiind liber,ma pregateam sa te corectez in legatura cu data de 14 dar mi s-a parut ca e Duminica astazi.Intr-adevar ieri a fost in 14 Duminica,sper ca v-ati simtit bine acolo.la Tecuci.

  • Florea Cristian 16 Aug 2011, ora 00:52

   A fost minunat! Vine si articolul. Probabil maine, ca in seara asta sunt prea obosit