Ne vedem la Târgu Mureş, da?

Bogdan Anghelina mi-a trimis o invitaţie de nerefuzat weekend-ul viitor, la Târgu Mureş. El, împreună cu Mihai, Mircea şi Ionel organizează un FotbalTweetMeet de excepţie în complexul de Weekend din Târgu Mureş, pe 25 şi 26 iunie.

Complexul Weekend Targu Mures Meciul se va desfăşura duminică, 26 iunie, pe terenul mare de fotbal (teren sintetic) din complex, începând cu ora 14:00 (e rezervat până la 18:00). Intrarea în complex vine din partea organizatorilor (adică îi gratis), parcarea la fel.

Sâmbătă avem program de socializare, vizitare şi toate cele, iar duminică fotbal, aşa cum am zis în rândurile de mai sus. Bogdan zice că dacă nu puteţi veni sâmbătă nu-i nicio problemă. De asemenea, dacă nu puteţi veni duminică, dar veniţi sâmbătă, e bine din nou.

Io vă spun de pe acum că nu joc fotbal, în primul rând pentru că nu prea mă pricep, iar în al doilea rând pentru că încă nu ştiu când şi cu ce o să mă întorc acasă, deci nu ştiu cât o să pot să stau duminică la fotbal. Totuşi, n-am să ratez ziua de sâmbătă pentru nimic în lume.

Întrebările şi înscrierile se depun aici, sau chiar şi la acest articol, că-i comunic eu lui Bogdan ce şi cum. Aveţi timp până pe 23 iunie, la 23:59 fix să vă înscrieţi.

Apropo, o listă provizorie (şi în continuă modificare) cu participanţii găsiţi pe blogul lui Bogdan, la articolul care detaliază ieşeala asta.

Să ne întâlnim voioşi şi energici, zic.

*photo via

Leave a Reply