Nici nu-i Crăciunul şi eu dau cadouri

Ca să mă laud şi eu puţin, să-mi arat mărinimia şi modestia, că altfel nu se poate, m-am decis să vă povestesc toată chestia în legătură cu ultimul concurs la care am participat:P

Este vorba despre concursul lui Eagle la care mi-am făcut simţită prezenţa cu un review cu care am şi câştigat ceea ce aveam de câştigat (doar am scris 1000 de cuvinte, ce naiba).

Well, trebuia să-mi aleg un domeniu .eu sau .biz şi era plătit de el timp de un an, odata cu acesta venind şi un host, pe aceeaşi perioadă de timp.

După ce m-am gândit puţin, mi-am dat seama că momentan n-am timp de proiecte noi. N-am ce face cu domeniul, plus ca au intervenit şi alte chestii pe care nu le pot face publice. Astfel am decis să-i fac domeniul şi hostul cadou lui Crok pentru că este pe subdomeniu, este începător, a participat şi el la concurs, plus că scrie chiar bine din punctul meu de vedere.

Printre altele, ţin să-i felicit pe toţi participanţii, îi urez un viitor cât mai strălucit lui Crok în blogosferă şi vă urez tuturor un week-end plăcut (că la noi începe de mâine din cauza Cercului Pedagogic)

Numai bine! :)>-

Tags:

6 Comments

  1. Easy 26 martie 2009
  2. Cristian Florea 26 martie 2009
  3. Kidu 27 martie 2009
  4. Crok 27 martie 2009
  5. Madalina 27 martie 2009
  6. Eagle 27 martie 2009

Leave a Reply