Marchează momentul: aprinderea luminițelor de la Sun Plaza

În ultimii ani, jumătatea mea mai bună m-a învățat să marchez cumva fiecare moment important pentru mine. Eu nu făceam asta până atunci, pentru că eram obișnuit să fiu într-o fugă continuă, în încercarea de a trece de la un task la altul, de la un obiectiv la altul, de la o bucurie la alta sau chiar de la o sărbătoare la alta, pentru a fi mereu mai rapid, mai productiv, mai pregătit pentru următorul lucru pe care-l am de făcut.

Viața mea era bună și așa, doar că pierdeam momente importante sau reușite pentru care muncisem mult pentru că, în loc să fac o pauză și să mă bucur de ele, treceam deja la pregătirea următorului moment din lista de lucruri pe care le am de făcut.

În ultimii ani am început să mă bucur mai mult de reușitele mele sau de momentele de respiro, iar asta mi-a creat o serie de amintiri pe care nu le-aș fi avut dacă aș fi continuat cu sistemul de lucru cu care eram obișnuit. Acum am în tolba cu amintiri multe fotografii făcute doar pentru mine, fie dintr-un unghi prost, fie cu un blur ciudat, fie departe de perfecțiune, pentru că le-am făcut ca să le am eu, nu pentru a fi arătate lumii întregi.

Am mai salvat în ultimul timp și multe ieșiri în oraș în care nu am anunțat pe rețelele sociale ce-am făcut sau unde am fost, ci m-am bucurat de ieșirile acelea pur și simplu și le-am păstrat ca amintiri personale.

Mai am salvate și foarte multe pauze de câteva ore în care nu am făcut altceva decât să mă bucur de diverse activități relaxante.

Pornind de aici, am început ușor-ușor să înțeleg expresia „a marca momentul” când vine vorba de o lansare, o sărbătoare sau un moment petrecut cu cei dragi. Iar acum mi se pare important „să marchezi momentul”, să faci ceva care să-ți aducă aminte de acea lansare, sărbătoare sau moment petrecut cu cei dragi, ca să ai ce să-ți amintești după și să te poți bucura de acel moment și peste ani, povestind despre cum a fost.

Am scris cele de mai sus pentru că Sun Plaza urmează să aprindă luminițele de Crăciun pe 22 noiembrie și profită de ocazie marcând momentul. Puteau să nu facă asta și să aprindă luminițele pur și simplu, dar au preferat să ofere oamenilor, vecinilor, prietenilor lor, ocazia de a-și aminti cum a fost și de a se bucura de această activitate alături de ei.

Cum marchează ei momentul? Pe Esplanada Sud a Centrului Comercial vor organiza un concert inedit: Grasu XXL împreună cu Guess Who și Moonlight Breakfast vor întreține atmosfera. În pauzele de cântat, MC va fi Shurubel (pe care-l cunoști deja de la matinalul Virgin Radio), iar lucrurile devin grozave abia cu anunțul de acum: Sun Plaza aduce prima ninsoare din Berceni, iar despre cum va face asta vei afla direct la eveniment. ❄️ Se pare că vremea a luat-o puțin înainte. Dar asta nu face evenimentul mai puțin special. :D

Iar asta, din punctul meu de vedere, înseamnă să-i ajuți pe cei din public să-și salveze o amintire aparte, să-i faci să-și amintească mereu de faptul că, în 2018, au asistat la aprinderea luminițelor de la Sun Plaza și s-au bucurat de prima ninsoare din cartier din acel an.

Dacă vrei să iei și tu parte la eveniment, apasă Going pe Facebook sau vino direct la Sun Plaza pe 22 noiembrie, începând cu ora 19:30.

Leave a Reply