Noutăți de la finalul anului 2016 pe care probabil le-ai ratat

Cu gândul la zilele libere, la final de an nu ai niciodată chef de citit articole stufoase sau de urmărit ce se mai întâmplă în industrie, iar soluția pe care am găsit-o eu a fost să salvez link-urile care mi se păreau interesante și să revin la ele azi, când am mai mult chef, ca să văd dacă merită notate sau nu. Cum am strâns câteva informații faine, m-am gândit să le adaug într-un articol. Așadar, uite ce s-a întâmplat la finalul anului 2016 și probabil ai ratatat:

1. Houseparty a devenit una dintre cele mai folosite aplicații sociale ale momentului. S-a lansat în februarie 2016, iar până în decembrie avea deja 1 milion de utilizatori. E o aplicație de video chatting. Practic, tu începi un live video în aplicație, iar prietenii tăi pot lua parte la acel live, moment în care li se deschide și lor camera telefonului ca să vă puteți vedea. Dacă vrei să vezi cum se folosește, intră aici.houseparty

2. Facebook Messenger introduce group video chatting. Adică exact ce face Houseparty, poți face acum și pe Facebook Messenger. Detalii sunt aici.

facebook messenger group video

3. Pentru fotografi: aplicația VSCO pentru iOS permite acum și editarea fotografiilor în modul RAW. Amintesc aici că dacă ai un iPhone 6s sau mai nou, cu iOS 10, poți face fotografii RAW cu telefonul. Eu folosesc VSCO când editez fotografiile pe care le urc pe Instagram, dar cum nu mă pricep atât de bine la fotografie, n-am încercat editarea fotografiilor RAW, dar găsești aici detalii.

Noutăți de la finalul anului 2016 pe care probabil le-ai ratat 3 | Cristian Florea

4. Facebook o să introducă în curând opțiunea de Live Audio. O să fie utilă pentru interviuri și podcast-uri. :D

5. Ce s-a schimbat pe Instagram în 2016. Un infografic făcut de prietenul Robert Katai. Poate fi văzut aici. Iar dacă tot am început discuția, uite și un infografic despre marketingul pe Instagram.

6. Oamenii de știință au reușit să facă un mamifer să întinerească. Au făcut testul pe un șoarece, care nu numai că arăta mai tânăr, dar a și trăit cu 30% mai mult. Detalii sunt aici. ?

Leave a Reply