Nu are cont pe Facebook, dar eu îi urez La Mulţi Ani

facebookPe lângă faptul că pe Facebook au apărut tot felul de fenomene stranii în ultimul timp, identificate prin update-uri copiate de la unul la celalalt şi care se termină cu „Pune asta pe wall-ul tău şi se va întâmpla ceva”, au apărut şi altfel de actualizări de stare, gândite de această dată, dar cu acelaşi scop comun: să polueze stream-ul.

Am înţeles ideea cum că viaţa noastră se mută uşor-uşor online şi că ar fi bine să ne adaptăm când vine vorba de tehnologie, ca să nu înceapă să râdă copiii de noi cum că am ajuns oameni mari şi nu ştim să facem o urare pe internet. Am înţeles şi că este frumos să vadă toată lumea că tu eşti prieten cu X şi că, dacă-i ziua lui, îi urezi La Mulţi Ani, că aşa-i frumos.

Dar să-mi explice şi mie cineva de ce ai trimite update-uri gen: „Îi urez La Mulţi Ani prietenului meu Ştefan care n-are cont pe Facebook!”?

Chiar nu se mai poartă deloc urările la telefon?

Lasă un comentariu

9 comentarii

 • Anghel Adrian 5 Oct 2011, ora 21:59

  Oamenii n-au idee ce inseamna Facebook, ce inseamna socializare online. Din pacate, ei cred ca orice site de gen este asemanator cu hi5 si atat. De telefon, hai sa nu mai vorbim. Majoritatea au smartphone-uri, dar cand vine vorba de sunat sau de mesaje, brusc nu au.

 • Rares Cojocaru 5 Oct 2011, ora 22:02

  Eu mi-am sters contul de fb. Ma cam saturasem de el, de noua treaba cu news feedurile, de o multime de mailuri de la la necunoscuti de ziua mea… :))))

  Pana acum mi-e bine. :D

 • psc 6 Oct 2011, ora 23:57

  Nu urez pe facebook pentru ca mi se pare un cliseu de prost gust. Da, rusine! Telefonul este baza, il auzi pe omul respectiv urandu-ti toate cele si face mai mult decat un cadou.

  • Florea Cristian 7 Oct 2011, ora 07:21

   Din pacate, inca sunt foarte multi care nu inteleg asta

  • ZeceDeZero 8 Oct 2011, ora 00:42

   Dupa ce sun/ii dau mesaj (depinde de persoana si de cat de adormit sunt/ar putea fi) ii scriu si pe perete, uneori cu intarziere. Mult mai interesante comentariile gen „sterge poza!” care apar la 2-3 zile dupa petrecere :))

 • Nebunia 7 Oct 2011, ora 19:17

  Sa ma simt batran ca inca mai sunt genul ce asteapta sa se faca 00:01 pentru a apela sarbatoritul si a-i ura urarile de rigoare ? :)) Eu sper ca nu, nu as vrea de la varsta asta…

  • Florea Cristian 10 Oct 2011, ora 07:36

   Asta-i o chestie tare draguta. Si eu prefer sa fac asta pentru persoanele importante.