Nu, azi nu e ziua mea

Astăzi este sărbătoarea Floriilor. De Florii, oamenii cu nume de floare se bucură din plin de primăvară. Astăzi se bea, se urează la mulţi ani, se dau flori şi, eventual, cadouri.

După cum puteţi observa în imaginea din stânga (asta dacă daţi click pe ea), astăzi a fost vâlvă mare pe Twitter cu ocazia sărbătorii ăsteia. Mi s-a urat „La mulţi ani!” de m-am sufocat. Nu ştiu dacă asta înseamnă că lumea mă iubeşte sau nu, cert este că azi nu e ziua mea. Astăzi, chiar dacă sunt Floriile şi mă numesc Florea, n-am nicio treabă cu urările, cu primitul cadourilor sau cu datul de băut tuturor cunoscuţilor.

Mulţi probabil n-aţi ştiut, aţii doar au dat RT fără să fie foarte atenţi, dar mă simt dator să vă mai spun o dată: de Florii, sărbătorit este cel care are prenume de floare, nu cel al cărui nume de familie are legătură cu boscheţii.

Dacă te cheamă Ghiocel, iar prenumele tău este Petronel, află că tocmai ai scăpat de consumat un butoi de vin împreună cu prietenii din sat. Azi îi pui pe ei să te cinstească.

P.S.: La mulţi ani tuturor celor care îşi serbează ziua de Florii. În plus, mulţumesc mult pentru urări, chiar dacă astăzi nu sărbătoresc.
P.P.S.: Dacă acum a fost aşa, vă daţi seama ce fel o să fie când o să-mi serbez ziua în adevăratul sens al cuvântului?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Pisi 28 Mar 2010, ora 16:35

  hai la multi ani grim =))

 • danbrasov 28 Mar 2010, ora 16:35

  E adevarat, am gresit atunci cand am crezut de cuviinta ca prenumele ti-e florin si nu numele de familie. My bad! Sa-mi dai urarile inapoi :))
  .-= Ultimul articol al lui danbrasov – Review: Toshiba Camileo S20 =-.

  • Grim_Cris 28 Mar 2010, ora 16:44

   @danbrasov, nu, nu, le pastrez, mai ales ca nu esti singurul care a crezut ca ma cheama Florin :))

 • Irinel Mihai 28 Mar 2010, ora 22:00

  Te înţeleg perfect,mi se întamplă şi mie.Numele meu de familie este Mihai iar de Sf.Mihail şi Gavriil sunt asaltat de cunoscuţi cu la mulţi ani,-da nu dai de baut? etc.Dar e numele de familie a meu ce sa fac daca nu ma cheama vre-un nume de piatra sau ceva nesemnificativ.Am 3 nume mici toate cat se poate de comune.Foarte tare blogul,cred că o sa apari şi in blogrollul meu că vad că te citesc de la o vreme destul de des.Bafta la scris.
  .-= Ultimul articol al lui Irinel Mihai – Pamela Anderson-campanie impotriva KFC-urilor! =-.

  • Grim_Cris 29 Mar 2010, ora 06:06

   @Irinel Mihai, multumesc pentru ca ma citesti! sper sa nu te dezamagesc.

   numai bine!

 • seoslayer 29 Mar 2010, ora 08:10

  eu cred ca m-as fi enervat extrem de tare daca as fi patit ceva de genu. Inseamna ca lumea nu stie cine sunt si cum ma numesc…
  :)

 • isshmen 29 Mar 2010, ora 08:17

  E si ceva normal sa-ti ureze lumea „La multi ani” dupa ce spuneai tu aici: Mă numesc Florea Cristian, prietenii îmi spun Grim, iar inter… :P

  LA MULTI ANI! ..chiar daca nu e ziua ta! :))
  .-= Ultimul articol al lui isshmen – Primul … =-.

 • RiviOnze 30 Mar 2010, ora 11:19

  niciodata nu am suportat zilele astea.
  .-= Ultimul articol al lui RiviOnze – RoBlogFest. Locul meu in Blogosfera =-.