Nu, azi nu e ziua mea

Nu, azi nu e ziua mea 1 | Cristian FloreaAstăzi este sărbătoarea Floriilor. De Florii, oamenii cu nume de floare se bucură din plin de primăvară. Astăzi se bea, se urează la mulţi ani, se dau flori şi, eventual, cadouri.

După cum puteţi observa în imaginea din stânga (asta dacă daţi click pe ea), astăzi a fost vâlvă mare pe Twitter cu ocazia sărbătorii ăsteia. Mi s-a urat „La mulţi ani!” de m-am sufocat. Nu ştiu dacă asta înseamnă că lumea mă iubeşte sau nu, cert este că azi nu e ziua mea. Astăzi, chiar dacă sunt Floriile şi mă numesc Florea, n-am nicio treabă cu urările, cu primitul cadourilor sau cu datul de băut tuturor cunoscuţilor.

Mulţi probabil n-aţi ştiut, aţii doar au dat RT fără să fie foarte atenţi, dar mă simt dator să vă mai spun o dată: de Florii, sărbătorit este cel care are prenume de floare, nu cel al cărui nume de familie are legătură cu boscheţii.

Dacă te cheamă Ghiocel, iar prenumele tău este Petronel, află că tocmai ai scăpat de consumat un butoi de vin împreună cu prietenii din sat. Azi îi pui pe ei să te cinstească.

P.S.: La mulţi ani tuturor celor care îşi serbează ziua de Florii. În plus, mulţumesc mult pentru urări, chiar dacă astăzi nu sărbătoresc.
P.P.S.: Dacă acum a fost aşa, vă daţi seama ce fel o să fie când o să-mi serbez ziua în adevăratul sens al cuvântului?

8 Comments

  1. danbrasov 28 martie 2010
    • Cristian Florea 28 martie 2010
  2. Pisi 28 martie 2010
  3. Irinel Mihai 28 martie 2010
    • Cristian Florea 29 martie 2010
  4. seoslayer 29 martie 2010
  5. isshmen 29 martie 2010
  6. RiviOnze 30 martie 2010

Leave a Reply