Nu există cel mai bun telefon sau cel mai bun sistem de operare

Mi se întâmplă să fiu întrebat ce-aş alege dintre ultimul iPhone şi ultimul telefon de la Samsung şi de ce. De cele mai multe ori răspund că aş alege iPhone-ul, dar nu sunt în măsură să spun dacă e mai bun decât Samsungul sau nu. Aş alege iPhone-ul pentru că m-am obişnuit cu el şi pentru că-mi place.

Am avut o perioadă în care eram un Android fan şi în care ziceam că n-am să trec pe iOS niciodată. Dar ghici ce? M-am jucat 3 zile cu un iPhone şi n-am mai avut nevoie de alt sistem de operare pentru telefon. Atunci am înţeles că nu există cel mai bun telefon sau cel mai bun sistem de operare, ci telefonul sau sistemul de operare care ţi se potriveşte ţie cel mai bine. Momentan, mă înţeleg tare bine cu iOS-ul, dar nu-mi permit să spun că n-am să mai folosesc niciodată Android sau că n-am să am niciodată un telefon cu Windows Phone, că ar putea oricând să apară ceva care să mi se potrivească mai bine decât o s-o facă iOS-ul.

Discutam ieri cu Dragoş despre laptopuri şi am ajuns la aceeaşi concluzie. El zicea că vrea un MacBook pentru că-l ajută la partea de editare foto, eu ziceam că rămân fidel Windowsului pentru că momentan nu văd de ce l-aş schimba. N-aş putea spune că Windows e mai bun decât Mac OS X sau invers, pentru că fiecare sistem de operare e bun sau nu în funcţie de motivul pentru care îl foloseşti.

De-ar înţelege toată lumea ce-am scris eu aici, nu cred că ar mai fi certuri şi comparaţii între iubitorii de iOS şi cei de Android. #zicnuma

ios vs android

sursa foto

Tags:,

13 Comments

 1. Jim 23 octombrie 2013
 2. Bogdan 23 octombrie 2013
 3. Alex N. 23 octombrie 2013
 4. Yamasha 23 octombrie 2013
  • Cristian Florea 24 octombrie 2013
 5. rivi 24 octombrie 2013
  • Cristian Florea 24 octombrie 2013
 6. Şerban Stănescu 4 noiembrie 2013
 7. Olivian 9 decembrie 2013

Leave a Reply