Nu există motive pentru care să fii arogant

arogantaDacă aţi mai citit articolele mele de pe vrancea.com.ro, aţi observat că încerc pe cât posibil să particip în Focşani la concertele trupelor care-mi plac şi că în aşa-zisele review-uri pe care le scriu, pun foarte mult accent pe aroganţa de care a dat dovadă un artist, sau o trupă.

Pentru mine este foarte important ca persoana care vine să cânte pe scenă să se comporte cu publicul ca şi cum n-ar fi nicio diferenţă între cel care ţine microfonul în mână şi cei care doar ascultă. Practic, nu e nicio diferenţă, că tot două mâini, două picioare şi un creier avem cu toţii.

Urăsc oamenii plini de ei şi încerc să mă feresc pe cât posibil de contactul cu aceştia (fie că-s artişti sau nu), că n-am de ce să mă enervez, când ziua mea poate fi una foarte bună. Consider că nu există motiv pentru care să fii arogant. Oricâte ai fi realizat în viaţa asta şi oricât de deştept ai fi, nu văd de ce să te comporţi cu cei care nu sunt la nivelul tău, ca şi cum ar fi ultimii oameni.

Că nu-ţi convine cum gândesc, asta-i altă treabă, dar poţi discuta cu ei ca şi ţi-ar fi colegi şi-ţi garantez eu că nu-ţi pică nicio mână şi nici nu rămâi fără faimă din această cauză.

Sau poate nu înţeleg eu ce înseamnă să fii om de succes…

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • C.Liviu 23 Ian 2012, ora 22:58

  Unii nici macar nu isi dau seama cat de aroganti sunt, asta e cel mai grav, iar cei care stiu ca sunt aroganti, nu cred ca fac nimic ca sa schimbe asta, ca pana la urma, vorba aceea „daca e sa ma placi, ma placi pentru ce sunt, nu pentru ce vrei tu sa fiu”

  • Florea Cristian 24 Ian 2012, ora 16:04

   Da, dar atunci cand tu, prin comportamentul tau, ii respingi pe cei din jur, poti sa fii si ninja, ca tot nu ma intereseaza.

 • Calivita 25 Ian 2012, ora 15:50

  Si eu urasc la maxim aroganta!! Problema e ca peste tot ma lovesc de persoane cu un astfel de compartament, oricat as vrea eu sa evit. pana cand si vanzatoarele de la supermarket sunt arogante….

 • Seby 7 Sep 2015, ora 14:55

  Parerea mea e ca nici miile de fani nu ar trebui sa ii tot pupe in fund. Din cauza asta isi iau aere anumiti „artisti”.