Nu mă pricep la forumuri

Este o chestie pe care am observat-o încă de la începuturile mele pe internet. Deşi ştiu să instalez şi să administrez aproape orice tip de forum, nu-mi place munca aia de promovare. Mi se pare super greu să stau să creez singur topicuri ca să menţin forumul up şi să aştept să vină lumea şi să lase răspunsuri.

Poate dacă m-aş chinui mai mult ar ieşi ceva, dar cum dragoste cu deasila nu se poate, nici chinuri din astea nu-şi au rostul.

Am avut eu mai multe tentative de forum, cum ar fi focşaniforum.ro (care a murit de mult) sau soad-online.com/forum (al cărui domeniu expiră azi şi n-am de gând să-l mai prelungesc). Am încercat tot felul de platforme, tot felul de hacks, plugins, themes, promovare prin directoare, mass-uri, statusuri Y!M, tot! Dacă nu-mi place, nu-mi place şi gata!

Oricum era forumurilor a apus de mult, iar dacă aş avea de gând să mă apuc acum de un forum serios, munca ar fi zadarnică. Deci mai bine ar fi să stau pe tuşă.

Singurul forum cu care mi-a mers şi de care sunt foarte mândru este decodari.info. Dar aici a ieşit treaba ca lumea pentru că este o idee destul de originală şi rară pe internet şi pentru că a fost waZDer care să mă ajute (el m-a învăţat primii paşi în ale webului după cum se poate observa aici).

În cele din urmă, nu-mi mai cereţi parteneriate în care trebuie să creem nu ştiu ce fel de forumuri pentru că n-am să le accept niciodată. Mi se pare mai simplu să scriu pe blog zilnic decât să creez 10 topicuri cu întrebări stupide (deşi, luând-o logic, mai simplă ar fi a doua variantă)

8 Comments

  1. PanTeraS 20 iunie 2009
  2. RedAndBlue 20 iunie 2009
  3. Slacker 20 iunie 2009
  4. manhst 20 iunie 2009
  5. Marian 20 iunie 2009
  6. lupanu 20 iunie 2009
  7. Serginho 20 iunie 2009
    • Cristian Florea 20 iunie 2009

Leave a Reply