Nu mă pricep la…

… istorie, pentru că profesoara din generală n-a fost destul de drăguţă încât să mă determine să învăţ, iar eu n-am avut niciodată un motiv întemeiat ca să fac asta (ştiu, ştiu, cine nu cunoaşte istoria este blestemat să o repete);

… geografie, pentru că n-am putut s-o reţin niciodată (bine, nici nu mi-am dat silinţa în mod special);

… muzică, pentru că… aici n-am niciun motiv. Poate pentru că m-am limitat la a asculta ce-mi place, fără a-mi dori să ştiu prea multe despre membrii trupei sau istoria lor;

… desen, pentru că n-am talent şi n-am încercat să-mi educ neputinţa asta;

… a reţine date de naştere, nume şi numere de telefon, iar fără Google Calendar sunt un om mort;

… fotbal, pentru că nu mi-a plăcut niciodată să-l joc;

… jocurile pe PC, pentru că nu le-am acordat niciodată destulă atenţie (de-aia îi las pe alţii să se înscrie la Bloggers Lan Party).

nu stiu

În schimb, sunt tare încântat de lucrurile la care mă pricep şi dacă ar fi se dea timpul înapoi şi să fiu nevoit să aleg la ce vreau să mă descurc, mi-aş alege fix aceeaşi soartă, că-s mândru de reuşitele mele de până acum.

Ideea articolului de faţă mi-a venit după ce am discutat cu cineva despre FII Competition şi mi-am dat seama că deşi stau destul de mult la calculator, nu m-aş putea înscrie la nicio categorie de acolo, pentru că nu mă pricep. :))

Pornind de-aici, mi-am făcut o listă cu lucrurile la care nu mă pricep, că din când în când e bine să conştientizezi ce neajunsuri ai. Apropo, tu la ce nu te pricepi?

4 Comments

  1. Dana 3 aprilie 2013
    • Cristian Florea 4 aprilie 2013
      • Dana 4 aprilie 2013
      • Cristian Florea 4 aprilie 2013

Leave a Reply