Nu ştiu cum e la voi, dar la mine a venit deja Moş Crăciun

Acum câteva zile, a apărut pe Twitter hashtag-ul #dragamosule, în care trebuia să zici (dacă doreşti, bineînţeles), cam ce ai vrea tu de la Moş Crăciun. Tweet-ul meu a sunat cam aşa: „#dragamosule, eu sunt mulţumit cu ce am. te las pe tine să decizi ce-mi aduci”.

Iar asta pentru că chiar aşa este: sunt foarte mulţumit cu ce am în momentul de faţă, iar lucrurile faine care apar în viaţa mea, ar fi bine să apară pe neaşteptate (nu să sper la ele), că asta face lucrurile mai interesante.

Astăzi, două lucruri au venit pe neaşteptate, iar eu le-am luat ca pe nişte cadouri, pentru că aşa am considerat eu că trebuie.

În primul rând, Bianca a organizat pe blogul ei un concurs în care cerea nişte sfaturi despre cum ar putea să-şi promoveze mai bine blogul. Mi-am activat cunoştinţele căpătate în toţi anii ăştia de online şi am scris un comentariu care, se pare, a fost desemnat câştigător. Mulţumesc, Bianca! Şi mulţumesc cititorilor pentru că mi-au încurajat drumul online timp de aproape 5 ani de zile.

Totodată, astăzi a fost obişnuita întâlnire de final de an a Blogosferei Vrâncene. De vreo doi ani încoace, la fiecare sfârşit de decembrie, organizăm un blogmeet de Crăciun în care discutăm, ca la final de an, despre ce am realizat şi ce mai avem de făcut de-acum în colo. Anul acesta, organizatori au fost Andrei şi Mihai şi, pe lângă organizarea propriu-zisă, au făcut şi un concurs între bloggerii vrânceni.

Bloggerul anului am fost desemnat, se pare, eu. Nu ştiu exact dacă merit, dar aşa au considerat organizatorii. Pe locul doi s-a aflat Tudor, iar pe locul trei a fost Mădălin.

Totodată, cel mai bun blog media a fost punctulpevin.ro, un proiect drag nouă, tocmai pentru că Alin, omul din spate, are un suflet extraordinar de mare.

Acestea fiind zise, Moş Crăciun a venit astăzi la mine cu două premii. Ambele mi-au confirmat că efortul pe care-l depun aici, pe blog, nu este degeaba şi că cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care nu te aştepţi să le primeşti.

P.S.: Blogmeet-ul s-a ţinut la RIX Coffe, iar la sfârşit, patronul de-acolo ne-a zis că suportă el consumaţia, iar banii pe care i-am pus noi pentru băuturile noastre să-i luăm şi să-i donăm. Mâine oricum aveam de gând să facem nişte donaţii unei familii din Popeşti, iar vestea asta a picat la fix. Există, deci, un Moş Crăciun pentru fiecare dintre noi!

9 Comments

 1. CoStinel 23 decembrie 2012
  • Cristian Florea 23 decembrie 2012
 2. Tudor 24 decembrie 2012
  • Cristian Florea 24 decembrie 2012
 3. alibus 24 decembrie 2012
  • Cristian Florea 24 decembrie 2012
 4. Mădălina Ch 24 decembrie 2012
  • Cristian Florea 24 decembrie 2012
 5. valentin 26 decembrie 2012

Leave a Reply