Nu ştiu vouă, dar mie îmi plac hashtagurile de pe Facebook

Nu cred că am văzut până acum vreo persoană care să spună că apreciază faptul că Facebook are hashtag-uri. Mulţi sunt supăraţi pentru că i-au copiat pe cei de la Twitter cu mişcarea asta (asta pentru că Twitter le-a introdus înainte de Google+ şi Instagram), alţii se plâng că lumea va începe să le folosească în exces şi că pozele şi updateurile postate de-acum în colo pe Facebook vor fi nişte adevărate spamuri. Adică aşa cum e în cazul Instagram, când unii pun câte 30 de hashtaguri la o poză, doar-doar le-o da mai multă lume like & follow.

Eu sunt ăla care apreciază ce-a primit atunci când cadoul îi este de folos. Nu mi se pare normal să te plângi de hashtagurile introduse de Facebook din două motive mari şi late:

1. Nu plăteşti niciun ban ca să fii pe Facebook şi nu te obligă nimeni să te joci în ograda lor. Iar atâta timp cât stai la ei în casă fără să cotizezi cumva, ei fac legea.

2. Hashtag-urile sunt chiar folositoare. Pe mine m-a ajutat tare mult chestia asta ieri, când am vrut să văd ce s-a scris despre #streetdelivery.

Într-adevăr, aşa cum am zis şi aici, n-ar fi stricat să citească updateurile de până acum şi să adauge la search şi ce s-a scris până la introducerea acestei setări. Dar nu-i bai nici aşa.

Voi ce părere aveţi despre ele?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Avin 15 Iun 2013, ora 17:58

  Eu sunt de acord cu tine :)
  In general nu ma deranjeaza schimbarile, am fost fericita cand s-a introdus timeline-ul si multe altele. Cred ca e din cauza faptului ca ma plictisesc repede. Si cum ai spus si tu, sunt niste chestii destul de folositoare.

  ^_^

  • Cristian Florea 16 Iun 2013, ora 10:48

   În plus, o schimbare este întotdeauna binevenită. În orice situaţie. :D

 • Yamasha 16 Iun 2013, ora 09:51

  E cam urat ce au facut, ca i-au copiat pe restul…dar nu e prima data cand fac asta, nu?
  Sa fie intr-un ceas bun! Poate reusesc sa nu mai intru deloc pe cont.

  • Cristian Florea 16 Iun 2013, ora 11:05

   E un tool foarte bun de promovare a blogului, cu sau fără hashtag-uri copiate din altă parte.

 • Carmen 23 Iun 2013, ora 19:00

  Desi majoritatea au inceput deja discutiile cum ca aceasta optiune este copiata si alte bla bla bla-uri, mie mi se pare perfecta. Urmaresc mai usor subiectele de interes, e si destul de friendly si evolutia ei o sa aduca un mare plus FB-ului.

  • Cristian Florea 24 Iun 2013, ora 14:05

   Apropo de evoluţie, într-adevăr, n-ar strica o pagină mai user-friendly atunci când dai click pe un hashtag, dar cred că lucrurile astea se vor repara în timp.

 • Florin Andrei 24 Iun 2013, ora 17:51

  Mie nu mi-au aparut. Vad hashtag-urile de parca nu ar fi implementata functia, atunci cand sunt introduse. Sa-mi iau gandul?

  • Cristian Florea 24 Iun 2013, ora 20:10

   Eu cred că or să fie implementate la toată lumea, doar că mai ai nevoie de puţină răbdare.