Nu vreau să trăiesc mai sănătos

Azi m-a sunat o tipă din Cluj. Pe telefonul fix. A întrebat în mod special de mine şi-a avut norocul să răspund chiar eu.

Mi-a zis cum o cheamă şi că e din Cluj, ca apoi să-mi spună că-mi face o propunere de nerefuzat.

Am tăcut aşteptând să înceapă explicaţia. Nici ea nu mai zicea nimic. La un moment dat, a început să-mi turuie propunerea. Mi-am închipuit că tăcerea s-a datorat faptului că aştepta vreo confirmare din partea mea. Din păcate, confirmarea n-a venit, dar ea a început.

Mi-a spus că îmi poate recomanda un tratament 100% naturist, fără efecte adverse, care să-mi îmbunătăţească starea de sănătate şi care să-mi întârească imunitatea.

– Toţi vrem să fim mai sănătoşi, nu-i aşa domnule Florea?
– Nu, nu-i aşa. Eu nu vreau.
– Cum? Dar sănătatea este un lucru foarte important, care nu trebuie neglijat.
– Da, sunt conştient de asta, dar eu mă simt destul de sănătos.

Aş fi vrut să-i văd reacţia facială la faza asta, dar nu s-a putut, din păcate. Mi-a mulţumit şi mi-a urat sănătate. Eu am făcut acelaşi lucru şi am închis, întrebându-mă de ce m-a sunat tocmai pe mine şi de unde avea acel număr de telefon.

Când suni oamenii aşa, din senin, n-ar trebui să spui şi de unde ai făcut rost de informaţiile lor de contact dupa ce le zici cum te cheamă şi de unde eşti?

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Madalin Blidaru 3 Ian 2012, ora 16:27

  I-ai stricat ziua…

  • Florea Cristian 3 Ian 2012, ora 16:47

   Sunt sigur ca au fost alţii care s-au comportat mult mai urât cu ea :D

 • Cristina 3 Ian 2012, ora 20:28

  m-a sunat in Dec aceeasi tipa si voia sa imi vanda ce „produse naturiste”. i-am explicat ca dc le vine prin tel si nu la farmacie sigur nu-s acreditate!

  • Florea Cristian 4 Ian 2012, ora 00:31

   Eu n-am lăsat-o să ajungă atât de departe cu explicaţiile, că n-aveam timp. :))

 • danbrasov 4 Ian 2012, ora 15:56

  Nici eu nu sunt de acord cu practicile astea invechite, gen dai telefon fara sa cunosti omul ( sau fara acceptul sau ), insa nu cred ca e cineva care nu vrea sa traiasca fara a fi sanatos. In plus, tu ai practicat si sportul de performanta si trebuie sa stii ca suplimentele alimentare gen proteinele si vitaminele ajuta foarte mult organismul sa ramana in focus.

  • Florea Cristian 4 Ian 2012, ora 16:44

   Eu vreau sa fiu sanatos si stiu cat de important este acest lucru, dar m-am comportat asa pentru ca nu mi-a placut metoda de abordare.