O alta zi, o alta invatatura

Astazi, inca intors pe dos dupa ziua de ieri de care abia asteptam sa scap, am crezut ca o sa fie mai bine dar n-a fost chiar asa. Let’s begin … sa va explic … incepand de ieri :>
Ieri, fara vre-un motiv anume am avut o zi foarte proasta. Eram nervos, ma certam cu toti, n-aveam chef de nimeni si nimic si era sa dau ignore la cativa prieteni foarte buni. Vazand ca nu ma pot intelege cu nimeni am preferat sa inchid messul(n-a mers), sa stau pe invisible(n-a mers) sau sa ies cu skate-ul. Iesind afara mi-am mai revenit crezand ca ziua mea a avut doar un inceput prost. Imediat ce am ajuns acasa iar au inceput nervii si certurile si raspunsurile „in dodii” pe care mi le suportau toti prietenii (repet, FARA vre-un motiv anume, pur si simplu NU stiam ce-i cu mine). Intr-un sfarsit(pe la 2 noaptea), ziua s-a terminat, simteam in mine o fericire exact cum simte un copil care primeste primul lui cadou de la Mos Craciun. Stiam ca s-a terminat. Stiam ca nu mai am de ce sa fiu nervos. Stiam ca va incepe o noua zi perfecta(sau cel putin mult mai buna) decat cea care abia se terminase.
Neavand somn m-am trezit dimineata la 7(ma uit la ceas, 7:00 … ohoo … my luck … she loves me :P supersitii copilaroase pe care nici eu nu le credeam) cu un chef nebun de a vorbi cu cineva(bazaconii ce altceva?) intra unul, doi, trei pe mess, incep sa vorbesc. La un moment dat iar intru intr-o pasa din aia proasta(putin mai usoara) nevizibila pentru toti(zic eu). Ideea a fost ca prietena mea m-a simtit si, dupa cum stabilisem la inceput, ne spunem tot in fata fara secrete sau remuscari, partea buna a fost ca mi-a zis..mi-a zis ca sunt naspa(nu s-a exprimat asa, asa spun eu acum…spun cum m-am simtit) si ca sunt diferit…desi vorebeam si radeam cu ea pe mess raspundeam nasol…fara chef. Acest lucru m-a facut sa ma gandesc mai bine la cum imi voi petrece eu timpul in acea zi si la motivele pe care le-as avea sa fiu „naspa”. Facand un count rapid a rezultat: „baa…ce noob sunt…sunt naspa fara motiv…tre sa fac ceva”. Vorbind in continuare cu prietena si cerandu-mi scuze pentru fazele pe care le faceam inconstient m-a facut sa ma simt mai bine, descarcandu-ma fata de cineva m-a facut sa-mi revin. 5 minute mai tarziu nu mai aveam nimic…aveam chef sa stau la taclale cu toti fara nicio restrictie, ba chiar(spre mirarea unora) eu ii bagam in seama.

Morala 1: Descarcati-va daca aveti cui ca va ajuta foarte mult. NU incercati sa va ascundeti atunci cand va simtiti „naspa”.
Morala 2: Este grozav sa ai pe cineva care sa te faca sa ai chef de viata in cele mai emo momente pe care le ai sa te faca sa vezi partea plina a paharului.

Multumesc celor care m-au suportat ieri si, logic, celei care mi-a readus zambetul pe fata today :)

4 Comments

  1. Marius 24 august 2008
  2. Kinno 24 august 2008
  3. Cristian Florea 24 august 2008
  4. oxi 24 august 2008

Leave a Reply