O asteptam…

Da..poate o asteptam, poate nu, unii da, altii nu vor sa auda de ea…

Unii sunt la un nou capat de drum…altii deabia la jumatate. Unii sunt la sfarsit aproape fara griji. Inceputurile, sfarsiturile si locurile dintre primul si ultimul pas ne fac pe toti mai agitati, mai grijulii si poate mai tristi fiind bantuiti de gandul ca am crescut si lucrurile nu mai stau la fel.

Nu v-ati dat seama la ce ma refer nu? :)) Era scoala. Prea iubita si prea marita noastra scoala.

Eu deabia astept sa inceapa. Adica…trec in clasa a IX-a … un nou liceu, profesori noi, colegi noi, colectiv nou. Vreau sa vad cum e…dupa una doua luni de „invatat” cred ca n-o sa-mi mai doresc asta.

Conteaza ca mi-o doresc acum cu orice pret :))

Pentru unii stiu cum e (cei care inca se afla in I-VIII ) adica…e chiar greu, e…naspa…nu mai vreau o data vacantele dinainte de clasa a VII-a sau a VIII-a cand imi faceam tema la mate doar pentru ca stiam ca trebuie sa iau capacitatea sau tezele unice sau ce se zvonea ca o sa dau atunci si pentru ca imi doream extrem de mult sa intru la Liceul Alexandru Ioan Cuza, Focsani pe profil Matematica Informatica (si acolo am intrat :> )…mi-am dorit mult si am muncit mult dar a meritat.

Se spune ca cei mai frumosi ani sunt anii de liceu. Nu i-am testat inca dar dupa ce termin liceul (sper) ne revedem pe blog si am sa va spun cum m-am simtit.

Pana atunci mai am cateva zile din vacanta asta si cativa ani pana la facultate =:)

Succes la scoala si toate cele bune! :)

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • paula 1 Iul 2009, ora 15:02

  …nu stiu cat timp ai petrecut tu in cuza..dar cu mana pe inima iti zic.. o sa fii dezamagit..nu e nici pe departe atat de cool (cat probabil ai vrea tu ) sa fii cuzist.. taram al nedreptatii..favoritisme, fitze, bani, avantaje si dezavantaje..elevi care isi fac medii de 10 in ultima sapt de scoala..elevi care au 200 de absente dintre care 191 sunt motivate..deci au 10 la purtate :)) ..profesoare care poarta fuste de 30 de cm + decolteu generos , care isi reclama elevele pentru pantalonii „indecenti ” cu care au venit la scoala..sau diriginti care barfesc o eleva „mai putin preferata” in fata celorlalti colegi ai ei..directori care prezinta mai mult interes pentru vreme decat pentru dreptate..si elevi care uita de ce au vrut sa ajunga la cuza..pentru ca fie s-au lasat corupti de ambient..fie spiritul lor a fost ucis de prejudecatile celor din jur…stii…ar trebui sa vezi un film ( bang bang you’re dead ) …iti faci intai o idee mai dura despre viata de liceu..si dupa..daca totul se dovedeste a fi diferit de ceea ce sperai..makr nu vei fi dezamagit..pentru k ai vazut in film o realitate mult mai cruda…
  .-= Ultimul articol al lui paula – for iRS =-.

  • Grim_Cris 1 Iul 2009, ora 16:03

   @paula, articolul e vechi. De atunci am terminat anul scolar. Acum am trecut in clasa a10-a la Cuza si sunt multumit de ceea ce mi s-a intamplat in anul in care (cica) eram boboc. Este viata asa cum credeam eu. Acum depinde si de aspiratiile fiecaruia. Mie imi convine statutul in care ma aflu dar tu poate vrei altceva de la liceu.

 • Andrei 16 Oct 2009, ora 20:34

  Acu esti dezamagit nu? Paca nu e mare treaba si liceu asta, cel putin pt mine nu a fost, am avut aceiasi colegi, profesori etc.

  • Grim_Cris 16 Oct 2009, ora 21:47

   nu sunt dezamagit. eu am facut 5-8 la o scoala generala. profesori noi, colegi noi, de toate pentru toti :D