O asteptam…

Da..poate o asteptam, poate nu, unii da, altii nu vor sa auda de ea…

Unii sunt la un nou capat de drum…altii deabia la jumatate. Unii sunt la sfarsit aproape fara griji. Inceputurile, sfarsiturile si locurile dintre primul si ultimul pas ne fac pe toti mai agitati, mai grijulii si poate mai tristi fiind bantuiti de gandul ca am crescut si lucrurile nu mai stau la fel.

Nu v-ati dat seama la ce ma refer nu? :)) Era scoala. Prea iubita si prea marita noastra scoala.

Eu deabia astept sa inceapa. Adica…trec in clasa a IX-a … un nou liceu, profesori noi, colegi noi, colectiv nou. Vreau sa vad cum e…dupa una doua luni de „invatat” cred ca n-o sa-mi mai doresc asta.

Conteaza ca mi-o doresc acum cu orice pret :))

Pentru unii stiu cum e (cei care inca se afla in I-VIII ) adica…e chiar greu, e…naspa…nu mai vreau o data vacantele dinainte de clasa a VII-a sau a VIII-a cand imi faceam tema la mate doar pentru ca stiam ca trebuie sa iau capacitatea sau tezele unice sau ce se zvonea ca o sa dau atunci si pentru ca imi doream extrem de mult sa intru la Liceul Alexandru Ioan Cuza, Focsani pe profil Matematica Informatica (si acolo am intrat :> )…mi-am dorit mult si am muncit mult dar a meritat.

Se spune ca cei mai frumosi ani sunt anii de liceu. Nu i-am testat inca dar dupa ce termin liceul (sper) ne revedem pe blog si am sa va spun cum m-am simtit.

Pana atunci mai am cateva zile din vacanta asta si cativa ani pana la facultate =:)

Succes la scoala si toate cele bune! :)

Tags:

4 Comments

  1. paula 1 iulie 2009
    • Cristian Florea 1 iulie 2009
  2. Andrei 16 octombrie 2009
    • Cristian Florea 16 octombrie 2009

Leave a Reply