Oare ai putea trăi doar 23 de ore şi jumătate dintr-o zi?

Fiind sfârşit de an, încerc să termin cât mai multe lucruri începute şi să curăţ din cât mai multe activităţi plănuite a fi lăsate pe altădată. Astăzi am făcut puţină curăţenie în notiţele de pe telefon.

Acolo îmi salvez toate ideile de articole care-mi vin când nu sunt în faţa unui PC, acolo scriu ce filme îmi recomandă alţii, la fel, când n-am laptopul în faţă, scriu diverse actualizări de pus pe Facebook pe care vreau să le mai şlefuiesc înainte să le trimit etc. Uneori, după ce mă mă folosesc de ideile scrise în Notes, uit să mai şterg ce-am scris acolo, de-aia din când în când e bine să mai şi curăţ.

Astăzi am găsit scris pe un rând „23 1/2” şi, pentru că nu-mi mai aminteam ce înseamnă, am căutat pe Google. Am găsit un filmuleţ tare interesant de care-mi amintesc şi pe care am vrut să vi-l arăt acum vreo 3 luni. E actual oricând, deci întârzierea de 3 luni nu-l afectează cu nimic. Are vreo 9 minute, dar e plin de lucruri interesante.

Recunosc, titlul e puţin forţat, dar e aşa pentru că mulţi spun că nu au timp să desfăşoare şi alte activităţi în afară de cele pe care le fac acum. Eu cred că timp găseşti pentru 30 de minute de mers pe jos. Trebuie doar să vrei.

Leave a Reply