Oare ar trebui să facem la fel?

Mă îndreptam cu paşi repezi prin frigul năprasnic spre un magazin din centrul oraşului, imediat după terminarea cursurilor.

Voiam să ajung cât mai cu viteză acolo ca să mă pot întoarce la fel de repede acasă. Eram cu un prieten şi ne în timp ce ne mişcam fizicurile către magazin mai discutam diverse chestii (na … ca între băieţi). La un moment dat, în mijlocul trotuarului, răsare ca un iepuraş, o femeie ce-şi ajuta, chinuit, băieţelul în vârstă de … 2-3 ani, să-şi ţină „mândria” în direcţia corectă, pentru a nimeri, cu presiunea unei maşini de pompieri, o gaură de canal care, zic eu, poate trebuia udată.

Ok. Poate gândesc eu ciudat sau sunt absurd dar … săraca femeia n-a găsit un boschete mai bun în care să-şi îndrume odrasla să se pişe decât capacul acela de canal? Adica … înţeleg fraţilor că trăim în România şi că băieţelul era mic, dar boscheţii nu erau chiar departe de trotuar şi puştiul se mai putea ţine 10 secunde să ajungă să se pişe pe primul copac. Ce e atât de greu de înţeles?

Sau tanti aia era atât de ecologistă încât s-a gândit că dacă puştiu ei are în pişat o componenţă chimică atât de usturătoare că ar putea distruge toţi copacii? Tre’ să plătească la primărie, să planteze alţii să-l bata pe copil şi cine ştie, dacă era mai grav şi întreaga planetă era acum în pericol? … a hotărât să-l pună să se pişe în canal că aşa îşi prindea şi dexteritate (poate nu le avea cu direcţia) şi nici nu mai risca atât de mult.

Btw … sper că aţi înţeles ce voiam să zic. Oare tanti aia a procedat corect? De ce ne luăm noi de beţivi că-şi fac nevoile pe garduri dacă până şi oamenii treji o fac în canal?

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • MadaManu 17 Feb 2009, ora 21:38

  ei na … nu fii rau … :)
  poate astea erau „ideile” mamicutei ei … era vreo manelista (nu ca as avea ceva cu acei oameni :)) ) care vroia sa il faca de micut, un gigolo …

  De la mine poti citi: Azi ne mutam…

 • furSeC 17 Feb 2009, ora 21:42

  Deci , foarte adevarat ce ai spus..

  De la mine poti citi: Români de tot căcatul..

 • Sixx 17 Feb 2009, ora 21:27

  :o …foarte adevarat..dar m’ai lasat fara cuvinte:)

 • Stephen 17 Feb 2009, ora 21:36

  Mai bine facea in boschete, ajuta la cresterea lui. Hmm… Plm in plm, secolul XXI romania, membru ue.
  Da ce ai cu betivi ma??? >:P Nu tu te pisi la colt de scara dupa enspe mii de beri?
  Oricum… mama know`s best ;)

 • Grim_Cris 17 Feb 2009, ora 21:36

  ;)) … asta era si ideea :)

 • Tzontzyca 18 Feb 2009, ora 09:19

  de-asta sunt cum sunt copii in ziua de azi … pt ca asa ii invata parintii !Sa isi faca nevoile unde apuca, sa arunce mizeria pe jos si asa mai departe.
  Deh … Romania si odraslele ei !

 • Alexander 18 Feb 2009, ora 11:19

  Toate fac asa, ba unele stau cu odrasla in fata copacului aproape in strada cand ar fi putut f bine sa se duca un pic dupa copac chiar daca n-o facea invizibila. Cam toate au impresia ca din bun simt lumea nici n-ar trebui sa se uite…da pe principiul asta mai bine o facea in fata primariei , nu? E problema lor cum se comporta, cel mai rau e ca nu indrazneste nimeni sa le atraga atentia.

  De la mine poti citi: Bahmuteanca, Tarky si Francezu’ featuring Nikita

 • Grim_Cris 18 Feb 2009, ora 11:26

  Probabil nu le atrage nimeni atentia pentru ca toti isi dau seama ca n-au cu cine discuta. Si de ce m-as lua eu la cearta cu o tanti care o tine pe-a ei si zice ca si asa copilul e mic si nu stiu ce … mai bine ii las in plata Domnului

 • Crok 18 Feb 2009, ora 20:12

  pe frig nu prea vezi asemenea specimene decat daca este URGENT,dar vara,primavara cand e caldut/cald afara , la tot pasul :)))

 • Andrei 19 Feb 2009, ora 14:37

  Eu vad zilnic ( seara ) betivani prin santuri sau pe banci rupti de beati.

  De la mine poti citi: Lipsa de bun simţ îşi face prezenţa

 • sorin razmed 7 Iul 2009, ora 11:12

  tare faza…dar dak stie ca nu poate sa se tina 10 minute pana ajunge la o destinatie decenta sa isi faca nevoile…de ce nu ii cumpara pampers…
  si betivanii nu intra in categoria oameni…