Oare mâncărimea e contagioasă, aşa cum e căscatul?

Se ia acest clip:

Acum se întreabă: ţi-a venit să te scarpini cât timp te-ai uitat la el? Eu recunosc: am căscat o dată la început, când explicau contextul, apoi am simţit o senzaţie de mâncărime, dar m-am abţinut numai ca să-mi demonstrez că pot rezista tentaţiei. :))

Am fost provocat de Head & Shoulders să mă uit la clip şi să te provoc şi pe tine să faci acelaşi lucru, apoi să-mi spui cum ţi s-a părut. Asta în contextul în care ieri s-a lansat un nou produs pentru bărbaţi, Head & Shoulders Instant Relief, dezvoltat cu o formulă inspirată din medicina sportivă şi care promite că îi ajută pe bărbaţi când vine vorba de mâncărimea scalpului, dar are şi proprietăţi protectoare împotriva mătreţii şi (fii atent, că urmează chestii tehnice) vine cu tehnologia On-Contact (care oferă atât beneficii imediate, cât şi de lungă durată, când vine vorba de disconfortul scalpului), complexul Thermo-Cooling Activator (care se declanşează odată cu contactul cu apa şi ajută la crearea unei senzaţii de răcorire), dar şi formula MicroZinc (care ajută la la stoparea cauzelor care provoacă iritaţie), iar toate astea îl fac un produs unic pe piaţă. Oricum, ar trebui să-l găseşti deja prin magazine, dacă eşti curios cum e. Cam aşa ar trebui să arate.

Eu un lucru îl ştiu sigur: indiferent de şamponul cu care te speli, dacă te uiţi la clipul de mai sus te apucă mâncărimile. :))

P.S.: În timp ce am scris articolul ăsta m-am scărpinat în cap de cel puţin 5 ori, numai pentru că mă gândeam că scriu despre asta. :))

6 Comments

  1. Andra 27 februarie 2015
    • Cristian Florea 27 februarie 2015
  2. Loredana Pricopie 27 februarie 2015
    • Cristian Florea 27 februarie 2015
  3. cristi 2 martie 2015
    • Cristian Florea 5 martie 2015

Leave a Reply