Obezitatea

Este des întâlnită în Statele Unite ale Americii. Mulţi fac tratamente grele pentru a scăpa de ea, iar unii nici nu încearcă. Adevărat este că, din păcate, obezitatea poate aduce necazuri mari celor care se pricopsesc cu ea.

Se pate ajunge la complicaţii mari care depind de nişte glande existente în corpul omenesc. Dacă se ajunge atât de departe, purtatorul poate chiar să şi moară, sau cel puţin să ducă o viaţă foarte grea. Chestia este că te mişti mult mai greu cu kilogramele în plus şi sunt multe lucruri care te dezavantajează.

În România spre exemplu, oamenii se uită ciudat la cei „mai grei” şi îi judecă fără să gândească. Mulţi n-au nicio vină pentru că sunt graşi sau pentru că nu pot slăbi. Unora nu le pasă că x rânde de el pe stradă dar sunt şi persoane care pun totul la suflet şi chiar suferă din cauza asta. Puneţi-vă în locul lor să vedeţi ce fel vă simţiţi.

Whatever … nu despre asta era vorba. Voiam să vă spun despre tratamentele pentru obezitate. În afară de pastile, sport, liposucţii, hidratari, psihic ridicat şi altele, a apărut (cu ceva timp în urmă) o metodă nu foarte folosită la noi în ţară dar foarte eficientă.

Ţi se pune un fel de inel gastric din silicon în jurul stomacului, micşorându-ţi-l treptat. Astfel, organismul îţi cere mai puţină mâncare şi ajungi să slăbeşti la un moment dat. Inelul dispare din organism în nu ştiu cât timp deci nu rămâi cu el acolo.

Cei din SUA folosesc această metodă numai în urma unor teste aplicate obezului. Dacă nu ai nu ştiu câte kilograme, nu ştiu ce fel de rezultate la analize şi alte lucruri impuse de ei îţi poţi lua gândul de la un astfel de tratament.

Well … ce părere aveţi despre aceşti obezi? Aţi apela la metoda cu inelul gastric dacă aţi avea ocazia?

8 Comments

  1. Kris 31 ianuarie 2009
  2. MadaManu 1 februarie 2009
  3. Tutoriale 1 februarie 2009
  4. AccesInterzis 1 februarie 2009
  5. Tutoriale 1 februarie 2009
  6. Doar Adi 1 februarie 2009
  7. Alexander 1 februarie 2009
  8. Oferta web design 5 februarie 2009

Leave a Reply