Obezitatea

Este des întâlnită în Statele Unite ale Americii. Mulţi fac tratamente grele pentru a scăpa de ea, iar unii nici nu încearcă. Adevărat este că, din păcate, obezitatea poate aduce necazuri mari celor care se pricopsesc cu ea.

Se pate ajunge la complicaţii mari care depind de nişte glande existente în corpul omenesc. Dacă se ajunge atât de departe, purtatorul poate chiar să şi moară, sau cel puţin să ducă o viaţă foarte grea. Chestia este că te mişti mult mai greu cu kilogramele în plus şi sunt multe lucruri care te dezavantajează.

În România spre exemplu, oamenii se uită ciudat la cei „mai grei” şi îi judecă fără să gândească. Mulţi n-au nicio vină pentru că sunt graşi sau pentru că nu pot slăbi. Unora nu le pasă că x rânde de el pe stradă dar sunt şi persoane care pun totul la suflet şi chiar suferă din cauza asta. Puneţi-vă în locul lor să vedeţi ce fel vă simţiţi.

Whatever … nu despre asta era vorba. Voiam să vă spun despre tratamentele pentru obezitate. În afară de pastile, sport, liposucţii, hidratari, psihic ridicat şi altele, a apărut (cu ceva timp în urmă) o metodă nu foarte folosită la noi în ţară dar foarte eficientă.

Ţi se pune un fel de inel gastric din silicon în jurul stomacului, micşorându-ţi-l treptat. Astfel, organismul îţi cere mai puţină mâncare şi ajungi să slăbeşti la un moment dat. Inelul dispare din organism în nu ştiu cât timp deci nu rămâi cu el acolo.

Cei din SUA folosesc această metodă numai în urma unor teste aplicate obezului. Dacă nu ai nu ştiu câte kilograme, nu ştiu ce fel de rezultate la analize şi alte lucruri impuse de ei îţi poţi lua gândul de la un astfel de tratament.

Well … ce părere aveţi despre aceşti obezi? Aţi apela la metoda cu inelul gastric dacă aţi avea ocazia?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Kris 31 Ian 2009, ora 22:06

  nu inteleg de ce impun anumite standarte atat timp cat aceasta metoda de combatere a obezitatii a avut rezultate bune …am auzit de tratamentul asta si cei care au beneficiat de el au fost pe deplin multumiti

 • MadaManu 1 Feb 2009, ora 03:39

  Se impun anumite standarde pentru un anumit motiv. Dau un exemplu, o persoana mai „facuta” sa zicem o fata, mai solida asa isi doreste sa aplice pentru acest tratament, dar ea saracuta nu sufera de obezitate, pur si simplu analizele ei nu arata ca cele ale unui om obez. Asa ca chiar daca ea isi doreste sa fie biscuite pe dunga nu va putea folosi acel tratament ce s-ar putea sa ii dauneze din moment ce e destinat obezilor. E doar o parere…

  De la mine poti citi: Noul Volkswagen

 • Tutoriale 1 Feb 2009, ora 10:45

  Nu am nimic cu aceste persoane, dar daca as fi in locul lor as face tot posibilul ca sa slabesc.

  De la mine poti citi: CCD

 • AccesInterzis 1 Feb 2009, ora 13:28

  Eu ma pot considera un norocos: sunt genu` de om care oricat as manca nu ma ingras. Il mostenesc pe tata.

 • Tutoriale 1 Feb 2009, ora 18:36

  Asa sunt si eu, oricat as manca nu ma ingras ::d/

  De la mine poti citi: Avast home edition ( free )

 • Doar Adi 1 Feb 2009, ora 19:09

  obezitatea este un pericol si trebuie ca fiecare om sa aibe grija!!

  De la mine poti citi: Ninge, o muzică frumoasă de februarie

 • Alexander 1 Feb 2009, ora 20:08

  Da, as apela la metoda pentru ca e foarte eficienta. Obezitatea nu e de ras e serioasa, insa majoritatea celor slabi se cred mai buni decat restul, si eu care nu sunt deloc slab stiu ce spun.

  De la mine poti citi: Statusul saptamanii

 • Oferta web design 5 Feb 2009, ora 13:29

  Dom’le e complicat cu metodele de slăbire rapidă. Ok, rezolvi problema, devii slab. Şi – după aia ce faci? Iar te îngraşi, iar iar iar

  Mai bine pui mâna şi faci efort fizic, creşti nr. de calorii arse mai degrabă decât cele consumate.

  De la mine poti citi: Web design comunicat: tratamentepar.ro