Oh, I believe in yesterday

Acum câteva zile, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, a organizat pe Twitter un concurs la care am câştigat două bilete la The Beatles Symphonic, interpretat de Orchestra Simfonică Bucureşti.

Nu-s cel mai mare fan The Beatles, dar am câteva piese de care nu m-aş plictisi dacă le-aş asculta la nesfârşit, motiv pentru care n-am vrut să ratez ocazia de a asculta melodiile lor cântate simfonic, mai ales că, de când cu BAC-ul, am învăţat să apreciez altfel muzica instrumentală.

Aşa am avut aseară parte de două ore de audiţie de calitate (cu multe momente de #pieledegăină) din partea Orchestrei Simfonice Bucureşti (OSB). Iar ca să inţelegeţi mai bine despre ce e vorba, vă invit să ascultaţi o parte a melodiei Yesterday, filmată de o persoană din sală.

Yesterday are peste 1600 de coveruri (simfonice sau nu), fiind una dintre melodiile cu cele mai multe interpretări ale tuturor timpurilor.

Concluzia serii a fost că trebuie să merg mai des la spectacolele Orchestrei Simfonice din Bucureşti, fie că au de gând să cânte muzică clasică sau nu.

Leave a Reply