Cunoști un ONG care are nevoie de ajutor de la oameni de comunicare? Uite o soluție 👉🏻 Stories of Good

Zilele trecute discutam cu Oana, șefa departamentului de comunicare de la Impact Hub. Și, așa cum se întâmplă de fiecare dată când te vezi cu un om după mult timp, îl întrebi ce mai face, cu ce se mai ocupă, cu ce se mai laudă și cât de bine îi mai merge.

Răspunsul, de obicei, este: e totul ok, muncesc mult, e bine că îmi place ce fac etc., dar la Oana a fost altfel, pentru că am nimerit într-unul dintre rarele momente în care un om îți spune: Băi, chiar am ceva nou despre care să-ți povestesc.

Și acel ceva nou se numește Stories of Good. E un loc unde profesioniștii din comunicare îi ajută voluntar pe cei care dețin ONG-uri ca să-și rezolve niște probleme legate de felul în care comunică lucrurile pe care le fac în cadrul ONG-ului.

Practic, dacă știi sau reprezinți un ONG care are nevoie de ajutor de la oameni din sfera comunicării (fie servicii de copywriting, de design, de cum să faci o strategie de social media,cum să-ți faci un site ca lumea etc.), Stories of Good s-ar putea să te poată ajuta să treci peste aceste hopuri.

Totodată, dacă ești om de comunicare sau design și crezi că poți face voluntariat ca să ajuți niște ONG-uri care au nevoie de expertiza ta, înscrie-te în grup.

stories of good

2 Comments

  1. Diana 20 iunie 2019
    • Cristian Florea 20 iunie 2019

Leave a Reply