Orange promovează sportul care-mi aduce aminte de copilărie

Nu ştiu ce făceaţi voi când eraţi mici, dar eu am avut norocul de a petrece câteva veri la bunici, acolo unde aerul era mai curat, oamenii erau mai zâmbitori, iar copilăria era mult mai interesantă. Cu ocazia asta am reuşit să descopăr distracţia de a mă rostogoli la vale, pe dealuri, doar pentru adrenalina pe care o simţeam când făceam asta. E drept, după vreo două coborâri de genul ăsta, mă trezeam plin de zgârieturi, dar aşa-zisa suferinţă merita din plin.

bine ai venit in tabara de zorbing

Ieri am văzut că Orange organizează un concurs numit „Tabăra de zorbing”, iar pentru că mulţi n-au auzit în viaţa lor de zorbing, vă rog să vă uitaţi la filmuleţul de mai jos.

E vorba de o minge imensă care te protejează de toate zgârieturile de care-mi amintesc eu când mă gândesc la copilărie. Orange a hotărât să promoveze sportul ăsta, oferind câteva premii celor care se joacă în „Tabăra de Zorbing”.

Concursul se desfăşoară pe Facebook, iar în momentul în care accesezi aplicaţia eşti automat repartizat într-una din cele 3 echipe:

– echipa aventuroşilor: au peste 5 check-in-uri
– echipa popularilor: au peste 300 de prieteni
– echipa inspiraţilor: au peste 100 de poze incărcate

Iar dacă îndeplineşti mai mult de o condiţie din cele 3, eşti repartizat in mod aleatoriu într-o echipă. Eu am avut norocul de a fi în echipa popularilor, care acum se află pe primul loc în clasamentul general.

Premiile, pentru că asta îi interesează pe majoritatea, sunt după cum urmează:

» 14 premii zilnice, fiecare constând într-un modem Huawei E367 şi o cartela Internet PrePay;
» premiul I – o tabletă iPad Wi-Fi + 3G 16GB şi o cartelă Internet PrePay + o minge de zorbing;
» premiul II – o tabletă Samsung Galaxy Tab II 10.1 şi o cartelă Internet PrePay;
» premiul III – o tabletă Samsung Galaxy Tab II 7.0 şi o cartela Internet PrePay.

Îmi place că se promovează ideea de lucru în echipă. Altfel spus, la premiul I au acces cei care fac parte din echipa de pe locul I, cei care au acces la premiul II fac parte din echipa de pe locul II şi tot aşa. Eu am avut norocul să fiu în echipa care e acum pe primul loc, dar clasamentul se modifică în funcţie de cât de bine se descurcă membrii echipelor la jocurile puse la dispoziţie de Orange.

Aplicaţia se pare că vine pentru a promova abonamentul Colibri, care îţi oferă, printre altele, opţiunea Happy Night, adică internet gratis între 00:00 şi 7:00 (pentru check-in-uri în cluburi, sau ce vrei tu).

Gata, vă las, mă duc să-mi umflu mingea vituală de zorbing pentru prima provocare.

Tags:

2 Comments

  1. Sergiu Nicola 27 octombrie 2012
    • Cristian Florea 27 octombrie 2012

Leave a Reply