În acest weekend, toate drumurile duc în Parcul Izvor. Uite cum te poți distra și relaxa acolo

La cât de frumoasă este vremea în acest weekend, e păcat să nu ieși din casă. Și fie că faci un drum cu bicicleta prin oraș sau doar o plimbare de relxare, te invit să treci și prin Parcul Izvor, unde UNIQA Asigurări a pregătit o serie de activări gratuite, foarte interesante, dar mai ales utile, care contribuie la sănătatea ta. Eu am fost aseară pe-acolo, mi-am făcut o idee despre ce e vorba, așa că m-am gândit să-ți spun și ție la ce să te aștepți, prin intermediul acestui articol. Să începem. :D

1. UNIQA Health Point – un laborator mobil de 400 de cai putere, ajuns pentru prima dată în România, te ajută să-ți faci o analiză corporală. Practic, te urci pe un aparat special care identifică greutatea ta, nivelul grăsimilor din corp, nivelul musculaturii și câteva detalii despre zonele unde s-a depus cea mai multă grăsime, spre exemplu. Stai pe acel aparat două minute, iar după ce îți face aparatul analiza, intri într-o cameră cu un trainer care îți analizează rezultatele și-ți spune unde mai ai de lucrat.

Rezultatele mele au fost ok, în medie, dar se poate și mai bine. ??  M-am îngrășat 20 de kilograme în ultimele 18 luni, iar asta se vede mai ales pe abdomen. Și ghici unde mi-a găsit aparatul cea mai multă grăsime. Exact! Dar hai să vezi cum au decurs analiza și interpretarea mea, ca să înțelegi mai bine despre ce e vorba.

 

Uite ce poți face în acest weekend. :D

Posted by Cristian Florea on Friday, March 31, 2017

 

2. Parapanta virtuală – te așezi într-un scaun special, suspendat, ți se pun niște ochelari VR și așa începe zborul. Prin intermediul ochelarilor VR o să vezi o lume 3D în care trebuie să controlezi o parapantă în așa fel încât să atingi anumite obiective în zbor. Dacă le atingi pe toate, UNIQA Asigurări îți oferă un premiu real. E de încercat. :D

parapanta virtuala - UNIQA Asigurari Health Point în Parcul Izvor

uniqa interactive wall3. Alpinism interactiv – dacă vii pregătit pentru sport, îți recomand peretele de alpinism interactiv. Ai 3 minute la dispoziție ca să te urci pe un wall de alpinism și să obții un scor cât mai bun. Asta îți va aduce niște facilități și bonusuri. O să vezi mai multe la fața locului. :D

4. Clase de fitness World Class – dacă vrei să vezi cum arată o sesiune de fitness profesionistă, să știi că o serie de traineri World Class vor susține sesiuni de training în aer liber. Poți învăța cum să faci exerciții fizice corect și, mai ales, poți interacționa cu o persoană specializată în domeniu și poți s-o întrebi ce vrei tu în legătură cu activitatatea sportivă.

Amintesc din nou că toate cele de mai sus sunt gratuite. E de-ajuns să vii în Parcul Izvor din București și să fii pregătit de distracție. Totul va fi acolo până duminică, pe 2 aprilie. ??

Poate te întrebi de ce face UNIQA Asigurări toate aceste lucruri. În primul rând, pentru că studiile arată că românii nu prea fac mișcare. Și probabil, când citești asta, îți dai seama că și tu ai mulți prieteni sedentari. Această serie de activări va ajuta oamenii să realizeze că sportul poate fi și distractiv și nu trebuie privit ca pe o povară.

Mai mult, cu ajutorul analizei făcute la UNIQA Health Point, îți poți da seama cât de mult ai de lucrat din punct de vedere fizic, dar și ce zone trebuie să lucrezi. Mie mi-a spus trainerul că dacă fac sport de 3 ori pe săptămână, sunt șanse mari să înlocuiesc acea grăsime care e acum în plus cu masă musculară în aproximativ 6 luni de zile. Scap ușor, aș zice.

Iar UNIQA Asigurări vine și cu alte bonusuri, pe lângă pregătirea acestor activări din Parcul Izvor. Spre exemplu, au lansat o poliță de asigurări de sănătate axată pe prevenție. Ce înseamnă asta? Că asigurarea include gratuit un pachet de nutriție și sport, făcând-o să fie singura asigurare de sănătate din România cu nutriționist și antrenor de fitness gratuit. Mai mult, primești gratuit și asigurare stomatologică (iar la cât de scumpe sunt serviciile stomatologice, îți dai seama cât de mult contează un astfel de serviciu). Te invit să citești mai multe lucruri despre această poliță de asigurare aici.

Acum, că ai terminat de citit articolul, te aștept în Parcul Izvor, să profiți la maxim de vremea de afară și de activările de-acolo. :D

Leave a Reply